De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 november 2014

VACATURE: woonbegeleider op asielzoekerscentrum in Zeeland (MBO)


Woonbegeleider

GOES

Voor de locaties Goes en Middelburg van het Centraal Orgaan voor Asielzoekers (COA) zijn wij op zoek naar Woonbegeleiders.

De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket:
• Je werkt in de opvang van asielzoekers op één van onze locaties
• Je signaleert spanningen, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag en intervenieert, faciliteert en begeleidt dagelijks asielzoekers in hun woonomgeving
• Je draagt bij aan een veilig en leefbaar klimaat voor asielzoekers
• Je stimuleert de zelfredzaamheid van asielzoekers waarbij het activeren van bewoners een speerpunt is
• Je voert het sanctie- en stimuleringsbeleid uit
• Je bemenst de informatiebalie
• Je bevordert de actieve deelname van asielzoekers aan activiteiten (sport, cursussen, dagelijkse routine) op het centrum
Aanbod• Een uitdagende functie met marktconform salaris
• Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan
• Een tegemoetkoming in de reiskosten
• Een functie voor langere tijd (exacte duur onbekend) verschillend

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor deze vacature verzoeken wij u middels onze website te reageren (via de button solliciteren).

Vaardigheden

• Opleidingsniveau: MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma van een sociaal agogische of maatschappelijke opleiding (niveau 3 of 4).
• In staat zijn om spanningen te signaleren en lastige gesprekken te voeren
• Affiniteit met de doelgroep, houden van aanpakken en een flexibele instelling
• Ervaring met multiculturele communicatie
• Een professional met agogische vaardigheden en methodische gespreksvoering
• Uitstekende schriftelijke vaardigheden, o.a. registreren en rapporteren (digitaal)
• Uitstekende mondelinge vaardigheden
• Bereidheid tot onregelmatig werken
• In staat zijn om spanningen te signaleren en lastige gesprekken te voeren
• Samenwerkingscommunicatieve vaardigheden met in- en externe partijen

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar zijn. Door de weeks werk je van 08:00- 16:30 of van 13:30- 22:00 uur en in het weekend of op feestdagen van 9:00- 17:00 uur.
Scholing: MBO

Over de werkgever

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Door de huidige hoge instroom van mensen die op dit moment in ons land asiel aanvragen, wordt het aantal opvanglocaties tijdelijk uitgebreid. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners' staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.
Uren per week: 36 uren
Contract: Tijdelijk dienstverband

Hier solliciteren: http://www.uitzendbureau.nl/vacature/5642531-woonbegeleider Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator