De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 november 2014

Te druk om uitspraken en kamerstukken te bespreken

Aangezien zaterdag de Studiedag al plaatsvindt zult u begrijpen dat ik een beetje druk ben. Dus even geen uitspraken of kamerstukken hier. Maar aangezien ik toch de sites van Vluchtelingenwerk zat door te nemen voor emailadressen en daar nogal wat vacatures tegenkwam en mensen erg zitten te springen om werk met de huidige economie toch maar wel de tijd genomen om die met u te delen.

Nou niet gaan klagen dat daardoor het juridisch niveau van het weblog daalt: mensen moeten ook eten!

Maar als u een beetje naar beneden scrolt dan ziet u daar twee artikelen over vrij verkeer van EU onderdanen. Eentje gaat over een boek wat gratis is te downloaden.

Zit u zich nu af te vragen welke studiedag ik over spreek, kijk dan hier  http://vreemdelingenrechtcom.blogspot.nl/2014/11/volledige-programma-studiedag.htmlDe grens van Nederland - Eemshaven

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator