De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 augustus 2014

VACATURE: Hoor- en Beslismedewerker (Schiphol, Zevenaar, Ter Apel, Den Bosch)

DPA is sinds 1990 actief en opereert vanuit zes kantoren (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zoetermeer, Bussum en Zwolle). Als beursgenoteerde en Nederlandse detacheringsorganisatie bemiddelt DPA interim professionals en zelfstandige specialisten bij bedrijven, overheden en non-profit instellingen. De marktbenadering van DPA is gebaseerd op een heldere en herkenbare segmentatie. De DPA groep bestaat op dit moment uit de volgende business units: DPA IT, DPA Security, DPA Finance, DPA Supply Chain, DPA Engineering, DPA Legal, DPA Legal Services, DPA Management Support, DPA Compliance, DPA Risk, DPA Healthcare, DPA Banking & Insurance, DPA Processing & Technology, DPA Recht & Ruimte, DPA Sociale Zekerheid, DPA Online Marketing, DPA Spanish Professionals, DPA CreditForce, DPA Cauberg-Huygen, DPA Technipower, Benkis Banking en DPA Benkis Training & Coaching. 

Functieomschrijving

DPA Legal Services
DPA Legal Services maakt onderdeel uit van de DPA Groep en werkt nauw samen met DPA Legal. DPA Legal Services is gespecialiseerd in het bemiddelen van startend juristen met een WO opleiding en maximaal 3 jaar werkervaring, HBO-juristen en juridisch ondersteunend personeel zoals een paralegal of contract administrator (op junior, mid-level en senior niveau). DPA Legal Services richt zich met haar dienstverlening op de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven, de Advocatuur, het Notariaat en de Rijksoverheid.

Voor één van onze opdrachtgevers, komen wij graag in contact met direct inzetbare kandidaten voor de positie van:

Hoor- en Beslismedewerker

Het gaat hierbij om meerdere posities, verdeeld over de locaties Schiphol, Zevenaar, Ter Apel en Den Bosch).

De Functie
Als Hoor- en Beslismedewerker houd je je bezig met de algemene asielprocedure. De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid:
 • Informeren van vreemdelingen over de procedure; Horen van vreemdelingen (nader) om inzicht te krijgen in de zaak;
 • Indien nodig, een onderzoek uitvoeren c.q. uit laten voeren;
 • Concipieren van een conceptverslag over de bevindingen, laat dit resumpteren en ondertekenen;
 • Je verstrekt in voorkomende gevallen, na ruggespraak, informatie en advies t.b.v. de zaak;
 • Onderhouden van de noodzakelijke functionele contacten, in- en extern;
 • Beoordelen of de aanvraag / het dossier volledig is en voldoet aan de formele procedureregels;
 • Bestuderen van het vigerende beleid, de geldende instructies, jurisprudentie en relevante ambtsberichten in relatie tot de betreffende zaak;
 • Analyse van het dossier op juridisch-inhoudelijke aspecten en wegen van de spelende belangen;  Voorstellen om aanvullend onderzoek te verrichten c.q. te laten verrichten;
 • Een oordeel over de zaak vormen, concipieert een conceptbeslissing;
 • Afhandelen c.q. zorg dragen voor de afhandeling van de zaak;
 • Advisering, na ruggespraak, aan diverse instanties (rijksoverheden, gemeenten, werkgevers etc.) over aan de zaak gerelateerde aangelegenheden c.q. verzoeken;
 • Onderhouden van de noodzakelijke functionele contacten in- en extern.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde opleiding HBO-Rechten;
 • Kennis van het vreemdelingenrecht en bij voorkeur van het asielrecht;
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Zelfstandig,flexibel, analytisch en resultaatgericht ingesteld;
 • Ervaring met het beslissen op het op dossiers bij een uitvoeringsinstantie is een pré;
 • Op korte termijn beschikbaar voor de komende 3 tot 6 maanden met een optie tot verlenging;
 • Een inzetbaarheid van 32 - 40 uur per week.

Wij bieden

Werken bij DPA Legal Services betekent werken voor een jonge en dynamische organisatie. Met veel energie en plezier staan wij in contact met kandidaten en opdrachtgevers.

Naast werken is er ook tijd voor plezier. Periodiek organiseren we teamactiviteiten om elkaar op persoonlijk vlak te leren kennen en op deze manier je ook in contact te brengen met je collega's van DPA Legal Services.

Zie hier de advertentie: http://www.jbb.nl/bedrijven-vacatures/dpa-legal/dpa-legal-services/hoor-en-beslismedewerker-%28schiphol-zevenaar-terel-den-bosch%29.707136.lynkx#.U-zBm6MYnYVIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator