De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 augustus 2014

Gratis spreekuur vreemdelingenrecht door advocaten in Ede

MHA advocaten verleent sinds kort rechtsbijstand in buurthuis De Meerpaal aan de Industrielaan 1. Voorheen gebeurde dit vanuit het gebouw van Welstede.

Het kantoor, dat is gevestigd in Arnhem, bestaat inmiddels 35 jaar. Doelstelling is het verlenen van rechtsbijstand aan iedereen, ongeacht de hoogte van het inkomen. In de praktijk betekent dit dat het merendeel van de cliënten bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Men kan hierop een beroep doen als het fiscaal jaarinkomen van twee kalenderjaren geleden lager is dan 36.100 euro (gehuwd/samenwonend/eenoudergezin) of 25.600 euro (alleenstaand).

Op het kantoor werken 7 advocaten die werkzaam zijn op verschillende rechtsgebieden, waaronder sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen), personen en familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, letselschade, huurrecht en vreemdelingenrecht.

Vanaf 1 september a.s. verzorgt MHA advocaten elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur een gratis spreekuur in De Meerpaal.

Voor meer informatie: MHA advocaten: Huissensestraat 55 in Arnhem, tel. 026 3229147 of www.mha-advocaten.nl 


Gevonden hier:  http://www.edestad.nl/lokaal/nieuw_adres_mha_advocaten_3158455.html#.U_YbX6M09i5In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator