De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 augustus 2014

ACVZ wetsadvies afschaffing meldplicht EU-burgers

Attenderingsservice Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ)
 
Onlangs is het Besluit van 2 juli 2014 tot wijziging van het Vreemdelingenbesluit 2000 in verband met de afschaffing van de meldplicht voor EU-burgers in het Staatsblad verschenen (Stb. 2014, 268).
De ACVZ heeft op 25 februari 2014 een wetsadvies uitgebracht over het concept voorstel. Met het verschijnen van de wijziging van het Vb 2000 in het Staatsblad wordt het ACVZ-advies openbaar.
  
 
U kunt het Advies afschaffing meldplicht EU-burgers, en de wijziging van het Vb 2000 raadplegen op de website www.acvz.org .
 
Advies:
 
Besluit met nota van toelichting:
 
Mocht u geen gebruik meer willen maken van deze attenderingsservice, dan kunt u dat doorgeven via onderstaand mailadres.
 
met vriendelijke groet,
Mieke Braat-Naber,
Adviseur bedrijfsvoering (wnd.)
Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken
Turfmarkt 147 Noord 5 kamer 536
2511 DP  DEN HAAG
Postbus 20301
2500 EH  DEN HAAG
tel.: 070 370 4300 (algemeen)
email: h.m.s.braat-naber@acvz.minvenj.nl
Twitter: @ACVZ_advies

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator