De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 augustus 2014

Dorcas: "Help vluchtelingen in Noord-Irak"


Noodhulp Irak
Beste lezer, 
Na Mosul zijn vorige week nog vier steden in Noord-Irak ingenomen door de separatistische terreurorganisatie Islamitische Staat. Christenen worden bedreigd met de dood. Mensen laten alles achter en vluchten naar Erbil, een stad vijftig kilometer verderop.
Wat doet Dorcas?
Dorcas komt in actie. Samen met de partnerorganisatie voorziet Dorcas honderden gevluchte en ontheemde families in Erbil in de eerste levensbehoeften; matrassen, water, voedsel en kookgerei. Op sommige locaties worden ook hygiëne-artikelen uitgedeeld. Dorcas ziet om naar de meest kwetsbaren – ouderen, kinderen, vrouwen en gehandicapten.
Wat kan ik doen?
Bid met ons mee voor de opvang en hulp aan Iraakse vluchtelingen in Erbil. Uw bijdrage is hard nodig in deze noodsituatie! Bid en geef nu.

Met vriendelijke groet,

Joeke van der Mei
directeur Dorcas  
Als u op de hoogte wilt blijven van ons werk, dan kunt u zich hier aanmelden. Mocht u de Dorcas Digitale Nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@dorcas.nl met als onderwerp 'Afmelden'.
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator