De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 augustus 2014

Nieuw! Hbo deelprogramma Vreemdelingenrecht vanaf november 2014 bij LOI Hogeschool. Houdt www.loi.nl in de gatenHet doel van het Hbo deelprogramma Vreemdelingenrecht is het verkrijgen van kennis en inzicht in de hoofdlijnen van de Vreemdelingenwet, de toepassing van deze wet en de daarbij behorende besluiten.
Daarnaast laten we u in hoofdlijnen kennis maken met mensenrechten, het vreemdelingenbeleid, inburgering en naturalisatiewetgeving. Na de opleiding weet u de verschillende verblijfsvergunningen in Nederland te benoemen en kunt u die koppelen aan internationale en nationale wet- en regelgeving. Wanneer geconfronteerd met een feitencomplex kan u na het volgen van deze opleiding een analyse maken en hieruit de relevante feiten distilleren en de rechtsvragen benoemen. U leert een rechtsvraag van alle invalshoeken te bezien. U denkt oplossingsgericht en ziet welke zaken er nog in een dossier ontbreken. Vreemdelingenrecht is een rechtsgebied waar veel persoonlijke en politieke kwesties meespelen en zaken vaak net iets anders kunnen liggen. U bent zich bewust van de politieke gevoeligheid van dit rechtsgebied en de invloeden van het werken met mensen uit een ander land en een andere cultuur.

De prijs zal 2 maanden á € 302,- = totaal € 604,- zijn.

De cursus is geschreven door mijzelf Wytzia Raspe. Julien Luscuere, een Rotterdamse vreemdelingenrecht advocaat, heeft alles met een kritische blik nagelezen en van commentaar en suggesties voorzien zodat u uit ons beider kennis en ervaring kunt putten.

Op mijn aanraden biedt de LOI een speciale mogelijkheid voor grotere organisaties als de IND, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Vluchtelingenwerk enzovoort om hun werknemers de cursus te laten volgen voor een speciaal groepstarief. Wie daar mee over wil weten kan het beste contact opnemen met Steffi Waslander bij de LOI. 
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator