De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 augustus 2014

AANRADER: cursus Actualiteiten bestuursrecht voor de migratierechtpraktijk

Dit voorjaar heb ik zelf deze cursus gevolgd. Het is een echte aanrader. Goede spreker met goede sheets die later keer op keer te hergebruiken zijn.


 30-09-2014  FORUM / WRV - Actualiteiten bestuursrecht voor de migratierechtpraktijk
De laatste jaren hebben zich een aantal wijzigingen voorgedaan in het bestuurs(proces)recht die hun weerslag hebben op de migratierechtelijke praktijk. Taco Groenewegen, docent bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam zet voor u in een middag de belangrijkste ontwikkelingen op een rij.

Aan bod komen ondermeer: definitieve geschilbeslechting door de bestuursrechter, al dan niet met gebruikmaking van de bestuurlijke lus, de nieuwe zaaksbehandeling, intensiteit van toetsing door de rechter, omvang van het geschil en de bestuurlijke boete.

In de cursus is plaats voor maximaal dertig deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor vragen en gedachtewisselingen.

Het cursusmateriaal wordt voorafgaand digitaal verspreid.

Docent: Dhr. dr. F.T. (Taco) Groenewegen, universitair docent bestuursrecht UvA en lid van de redactie van tijdschrift Asiel&Migrantenrecht.

Locatie en tijd: Forum, Kanaalweg 86 te Utrecht van 12.30 tot 17.00 (inloop met lunch 12.30; aanvang 13 uur)

Doelgroep: De cursus richt zich in de eerste plaats op advocaten, maar is ook nuttig voor professionals die zich op academisch niveau met het onderwerp bezig houden.

Punten:


Kosten:
€ 285,-- WRV leden (geen BTW, incl. lunch en digitale reader)
€ 325,-- niet leden
Aanmelden:

WRV-leden


niet WRV-leden

Aanmelding tot 17 september 2014

Meer informatie: migratierecht@forum.nl of 030 – 297 42 24

 Hier gevonden: http://migratieweb.nl/UPD/UPD_nieuws.cfm?nr=1369In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator