De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 augustus 2014

Welk bedrijf wil een Syriërs aannemen als kennismigrant? Of betaal hun studie hier. Help ze de oorlog uit!

De laatste paar weken word ik via mijn website, Facebook en via Linkedin benaderd door Syriërs (of hun Nederlandse familie) die vragen hoe ze asiel in Nederland kunnen aanvragen. Helaas kan dat alleen als diegenen zich middels een crimineel genaamd mensensmokkelaar en via een zeer gevaarlijk route naar Europa smokkelen om dan hier in Nederland asiel aan te vragen.

Maar u kunt helpen! Heeft u als bedrijf kennismigranten nodig? Stel zo'n vacature dan eens open voor een Syriër of Syrische met een goede opleiding die nu op het punt staat zijn land te ontvluchten of al in een vluchtelingenkamp zit in een buurland. Neem hen eens aan in plaats van de Indische ingenieur of de Taiwanese onderzoeker.

Vandaag schreef mij zo een computertechnicus met ruime ervaring in het installeren en onderhouden van Windows en Applesystemen..

Of wilt u geld besteden aan een goed doel, stel dan een studiebeurs beschikbaar. Ik zag dat de Emiraten dat ook hadden gedaan. Maak het mogelijk dat uw bedrijf iemands studie hier sponsort.

Net voor  de Tweede Wereldoorlog redden Britten honderden Joodse kinderen het leven door die naar Engeland te laten komen met de Kindertransporten.

Ook u kunt helpen!

(PS hetzelfde geld natuurlijk voor mensen uit andere conflicten zoals bijvroobeeld Irak)

En meneer Teeven zou het niet werelds zijn als u hierbij een coordinerende rol zou spelen? De Nederlandse wetenschap of ecomomie geholpen en iemand een veilig heenkomen.......

PLS RETWEET!!!!!
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator