De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 augustus 2014

VACATURE: Advocaat/partner bestuursrecht op een kantoor waar ook vreemdelingenrecht wordt gepractiseerd


 Personato Werving en Selectie is voor een klein kantoor in Waalwijk op zoek naar een Advocaat / Partner. Vanuit een prachtig pand in het centrum van Waalwijk bedienen de medewerkers voornamelijk regionaal, maar ook landelijk zowel ondernemers als particulieren. Wij zoeken een Advocaat / Partner die kennis en ervaring heeft binnen één of meerdere van de volgende rechtsgebieden:
   » Letselschade.
   » Insolventierecht.
   » Bouw/ vastgoed.
   » Huurrecht
   » Bestuursrecht (waaronder bijvoorbeeld omgevingsrecht).
   » Ondernemingsrecht/ vennootschapsrecht.
Op dit moment zijn de advocaten actief binnen onder andere de volgende rechtsgebieden:
   » Arbeidsrecht.
   » Ondernemingsrecht.
   » Personen en Familierecht.
   » Schuldsaneringszaken (WSNP).
   » Strafrecht.
   » Vreemdelingen- en Vluchtelingenrecht.
het kantoor werkt volledig "in the cloud" en daarmee digitaal, dit maakt het ook mogelijk om flexibel of thuis te kunnen werken. Met behulp van een professionele secretariële ondersteuning, waaronder een bureaumanager, kunnen de advocaten zich richten op de inhoudelijke aspecten van hun werk en het verder uitbouwen van het kantoor.Bedrijfscultuur

De cultuur van het kantoor wordt getypeerd als informeel, open en toegankelijk.
Bij het kantoor werkt een jong team van medewerkers en onderling wordt er
gespard met de collega's.Sollicitatieprocedure

Is dit de vacature die bij u past? Stuur dan uw sollicitatie met CV onder vermelding van functienaam en referentienummer (wat achter de functienaam staat) naar Pim Cremers, E-Mail: P.Cremers@personato.nl, 06-4508 8733.

Open sollicitaties zijn uiteraard ook welkom. Kijk voor meer informatie en vacatures op www.personato.nl.
Bezoek www.personato.nl voor meer informatie over de vacature Advocaat / Partner of solliciteer online op de vacature Advocaat / Partner.

Personato Werving en Selectie
Pim Cremers
Keizersveld 91
5803APVENRAY
06-4508 8733

Zie: http://www.indexwerk.com/view.php?job_id=301833In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator