De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 augustus 2014

Teeven wil lichte inreisverboden opheffen

 Teeven wil inreisverbod vreemdelingen aanpassen

ANP-27894239 
 
Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven (VVD) wil het inreisverbod voor vreemdelingen wijzigen. Het gaat om het opheffen van de lichte inreisverboden, die kunnen worden opgelegd aan toeristen of zakenmensen die iets langer dan gepland in Nederland blijven of aan asielzoekers die hun vertrektermijn met enkele dagen overschrijden.

Lees het artikel in het NRC met meer details hier: http://www.nrc.nl/nieuws/2014/08/04/teeven-wil-inreisverbod-vreemdelingen-aanpassen/

Zie ook de volgende Kamerstukken (Super dat het NRC in link daarnaar in het artikel plaatst - kwaliteitskrant)

Kabinetsreactie evaluatie terugkeerrichtlijn
http://www.tweedekamer.nl/downloads/document/index.jsp?id=ccf1aee1-7cac-4b19-8746-8a5752ccefb5&title=Kabinetsreactie%20evaluatie%20terugkeerrichtlijn.docx

Bijlage bij dit kamerstuk

Het lot van het inreisverbod. Een onderzoek naar de uitvoeringspraktijk en gepercipieerde effecten van de Terugkeerrichtlijn in Nederland(PDF) 

Mededeling van de commissie aan de Raad en het Europees Parlement betreffende het EU-terugkeerbeleid (PDF)

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator