De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 december 2012

VACATURE: manager Immigratie en Burgerschap bij Forum

Manager met kennis van migratierecht

FORUM, instituut voor multiculturele vraagstukken te Utrecht, is een landelijk expertisecentrum dat zich inzet voor een samenleving waarin verschillende bevolkingsgroepen op basis van gelijkwaardigheid kunnen participeren.

Binnen FORUM ontwikkelt het programma Immigratie en Burgerschap producten en diensten ten behoeve van in migratierecht gespecialiseerde advocaten en andere vakinhoudelijke specialisten. Hieronder vallen een juridisch adviesspreekuur en een vast aanbod van cursussen en kennisbijeenkomsten, zoals twee grootschalige bijeenkomsten van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken. Daarnaast onderhoudt het programma de juridische databank MigratieWeb en wordt het Juristenblad JV (in samenwerking met Sdu Uitgevers) en het vaktijdschrift A&MR (in samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland) uitgegeven. Ook huisvest het programma het secretariaat van de Commissie Meijers. Deze permanente commissie van deskundigen in het internationaal vreemdelingen-, vluchtelingen- en strafrecht geeft adviezen over voorgenomen regelgeving van de Europese Unie.

Graag komen wij voor het programma Immigratie en Burgerschap in contact met juristen voor de positie van manager met kennis van migratierecht.

U rapporteert direct aan de Raad van Bestuur en bent verantwoordelijk voor programma- en personeelsmanagement, relatiebeheer en acquisitie. Het kostendekkend laten werken van het programma Immigratie en Burgerschap is één van uw hoofdtaken. Dit betekent dat het van belang is dat u zich de markt snel eigen maakt. Van u worden analytische, communicatieve, leidinggevende en commerciële vaardigheden verwacht. U gebruikt uw creativiteit en inhoudelijke kennis om samen met uw team trends te signaleren en producten te ontwikkelen waaraan de markt behoefte heeft. U bent daarnaast in staat om allianties aan te gaan die business genereren. U geeft met enthousiasme leiding aan het team en bent een sparringpartner voor het bestuur.

Profiel
jurist met tenminste 10 jaar werkervaring
ervaren manager met kennis van het migratierecht
sociaal en communicatief vaardig, in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden
ondernemend ingesteld en met gevoel voor commercie

Propositie
uitdagende parttime functie (80%) binnen een erkend instituut voor multiculturele vraagstukken
brede managementpositie in een organisatie in ontwikkeling
team van professionals met hart voor hun werk

Bel mij voor een telefonische afspraak

uw naam

uw telefoonnummer

e-mail prive

wanneer wilt u gebeld worden?

lokale tijd

opmerkingen

drs Nienke Fokma (Nienke)

Bron: http://www.managersbanenbank.nl/Vacature/9252-Manager_in_Utrecht_53093.html


De ideale baan voor mij als ik door een behandeling tegen een ziekte niet met schade als vermoeidheid had te kampen.Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator