De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 december 2012

Fijne kerstdagen! en vergeet niet St Vluchteling te helpen helpen

Wereldwijd zijn er ruim 40 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Bij acute nood zorgt Stichting Vluchteling al meer dan 30 jaar voor directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden.

Met uw bijdrage kunnen zij direct aan de slag als ergens een ramp gebeurt of een conflict uitbreekt.

Meer dan 2,5 miljoen Syriërs hebben dringend humanitaire hulp nodig. Het geven van hulp is erg ingewikkeld, maar niet onmogelijk. Stichting Vluchteling verleent directe noodhulp aan Syrische vluchtelingen in Libanon en Jordanië.


Kijk een hier: http://www.vluchteling.nl/Steun-Ons/Doe-een-gift.aspx?gclid=CMqHg4Gxs7QCFXDLtAod_F0AeA#Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator