De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 december 2012

MAANDAG DOCUMENTAIRE ‘DE TERUGKEERCOACH’


Vluchtelingenwerk werkte mee aan een Nederlandse documentaire over de Belgische terugkeerwoningen. Voor het eerst gaf de Dienst Vreemdelingenzaken toestemming om van zeer nabij coaches en gezinnen te filmen. De terugkeerwoningen in België worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid. Ons land vangt gezinnen met kinderen, die ons land moeten verlaten, op in gewone huizen. In plaats van in gesloten centra. Terugkeercoaches begeleiden de gezinnen er intensief bij hun terugkeertraject. Deze aanpak vergroot de kans op een duurzame terugkeer naar het land van herkomst. Zeker kijken maandagavond om 22u55 op Nederland 2!
   Lees meer in het persbericht van productiehuis Human
bron: http://www.vluchtelingenwerk.be/actueel/index.phpLaw Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator