De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 december 2012

UNHCR-rapport over problemen door terugkeer van Afghaanse jongeren naar Afghanistan

Afghanistan niet veilig voor teruggestuurde jongeren
 
Medewerkers van UNHCR, de VN-vluchtelingenorganisatie, onderzochten de situatie van Afghaanse jongeren door Groot-Brittannië teruggestuurd. Het gaat om niet-begeleide minderjarige vreemdelingen die inmiddels meerderjarig zijn. Afghanistan blijkt voor hen helemaal niet veilig te zijn. Heel wat onder hen kampen bovendien met psychische problemen en kunnen zich moeilijk integreren. Vluchtelingenwerk Vlaanderen vraagt dat ons land rekening houdt met dit onderzoek. Want een grote groep van die jongeren verblijft ook in ons land. Dit jaar alleen al vroegen 376 Afghaanse jongeren bescherming.
   Lees hier het volledige rapport 
bron: http://www.vluchtelingenwerk.be/actueel/index.php

Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.



Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator