VACATURE: Manager Global Immigration Services


PWC

18 mei 2015
Jij bent ondernemend en wordt enthousiast van sales en business development. Belangrijke aspecten zijn voor jou: plezier in het werk en een stimulerende werkomgeving waarin samenwerking en kennisuitwisseling centraal staan.
- Je beschikt over minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van immigratie.
- Je hebt een afgeronde opleiding HBO/WO.
- Je hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van een team van medewerkers.
- Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
- Je bent flexibel (ook in reizen) en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten/projecten.
- Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over commerciële vaardigheden.
- Je bent in staat om strategisch te denken, mensen en middelen te bundelen om doelen te bereiken. Je toont overwicht, drive en initiatief.
- Je hebt aantoonbare ervaring bij het bouwen van een business en beschikt over uitstekende acquisitieve en communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Je bent in staat innovatieve dienstverlening te ontwikkelen en vindt het uitdagend opdrachten in een internationale omgeving uit te voeren.
- Met je innemende persoonlijkheid en adviesvaardigheden weet je jouw collega’s en klanten te inspireren en te binden.
- Je werkt graag in een team, bent bovengemiddeld sociaal vaardig, open, positief en je beschikt over een gezonde dosis humor.
Hoe ziet je werk eruit?
Het team van Global Immigration Services adviseert voornamelijk grote internationale bedrijven op het gebied van visa- en immigratie vraagstukken. Bij het tewerkstellen van buitenlandse werknemers in Nederland of in het buitenland adviseert Global Immigration Services welke vergunningen zijn vereist om legaal te kunnen werken en verblijven. Hierbij worden in Nederland met name de Wet arbeid vreemdelingen, de Vreemdelingenwet en het Europese recht gehanteerd; in de overige landen de aldaar geldende lokale wet- en regelgeving.
Daarnaast adviseert het het consultancy team internationaal georiënteerde bedrijven op corporate niveau over de inrichting van immigratiebeleid en processen met als doelstelling controle te verkrijgen op immigratieprocessen en daarmee volledige immigratiecompliance voor alle vormen van internationale arbeidsmobiliteit. Jouw rol ziet voornamelijk op sales & business development, het leiden van immigratie consultancy projecten en het aansturen van het immigratie consultancy team.
Wat bieden we je?
Keuze voor een bepaalde specialisatie binnen PwC sluit werken op aanpalende HR gerelateerde werkgebieden niet uit, dat stimuleren we juist. Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op een diverse klantenportefeuille, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei, flexibel werken en leven. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. We garanderen je een gevarieerde werkomgeving in een prettige en collegiale sfeer. Je ontwikkelt voortdurend, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Een uitzending naar het buitenland behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Wie zijn we?
De vacature Consultant Global Immigration Services valt binnen het werkveld Tax & Human Resource Services. Binnen Tax& HRS bieden wij dienstverlening op het gebied van alle personeelgerelateerde gebieden zoals belastingadvies, arbeidsrecht, pensioenen, strategisch HR advies, global mobility en beloningsbeleid.
Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen we je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. We zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

 Bron: http://managersbanenbank.nl/Vacature/PWC/Manager+Global+Immigration+Services+Amsterdam+3


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Uitspraak: Terugkeerbesluit kan ook (onder voorwaarden) in een meeromvattende besluit asielbeslissing

Stijn over de ex nunc toetsing in het asielrecht en het arrest Ahmedbekova

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Uitspraak over artikel 72, lid 3 Vw - bezwaar tegen uitzetting terwijl er nog beroep loopt