De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 mei 2015

IND wil hulpbehoevende 86-jarige vrouw uitzetten

We leven in DE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ van de VVD. Waar we zelf voor onze zorgbehoeftige ouders moeten zorgen en je als buren sociaal moet zijn en een zieke buurvrouw helpen.

We leven in de BedBad+ Brood-maatschappij waar we illegalen onderdak en voedsel bieden.


Maar wat nou als je moeder zorg nodig hebt en je het geld en de tijd er voor hebt maar mama geen verblijfsvergunning voor Nederland heeft? Moet je haar dan maar bij de Gemeente brengen en voor haar BedBad+Brood vragen?

Vandaag in het nieuws een dame uit New York van 86 maar ik ken zelf ook een dame van dik 80.
Kan nou niet gewoon die verblijfsvergunning voor alleen achtergebleven ouders terugkomen? Wie wordt er minder van als iemand zijn oude moeder onderhoudt in Nederland.

IND wil hulpbehoevende 86-jarige vrouw uitzetten

De 86-jarige Dorothy Murphy uit New York dreigt volgende week ons land uitgezet te worden. Haar dochter Susan Verhoeven is ten einde raad en vindt het schandalig dat zij haar hulpbehoevende moeder niet in Nederland mag verzorgen.
In september 2014 trof Susan haar moeder zwaar verwaarloosd en vervuild aan in New York. Ze was erg in de war en woog nog maar 51 kilo. Susan besloot haar moeder mee te nemen naar Nederland, zodat ze zelf voor haar kon zorgen. Ze kon hier verblijven met een toeristenvisum, maar deze is inmiddels bijna verlopen. Daarom vroeg Dorothy een verblijfsvergunning aan, maar volgens de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) komt ze hiervoor niet in aanmerking.
De bejaarde vrouw heeft er slapeloze nachten van. Ze zou het verschrikkelijk vinden als ze terug moet naar de Verenigde Staten. Susan is de enige familie die ze nog heeft, in New York kent ze verder niemand meer. Dorothy komt er lichamelijk en geestelijk net weer een beetje bovenop en zou graag bij haar dochter in Nederland van haar oude dag willen genieten.

Gevonden bij Hart van Nederland: http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2015/ind-wil-hulpbehoevende-86-jarige-vrouw-uitzetten/

Zie ook in de Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/binnenland/24031353/__IJskoude_IND_laat_Dorothy_stikken__.html

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator