De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 mei 2015

Vacature: Landelijk Bureau VluchtelingenWerk zoekt trainer asiel (m/v) voor 18 uur

Landelijk Bureau VluchtelingenWerk zoekt trainer asiel (m/v) voor 18 uur 


De afdeling Begeleiding van het Landelijk Bureau is per 1 juni 2015 op zoek naar een Trainer Asiel (m/v) voor 18 uur per week (50%).  Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 juli 2016. De functie is ingeschaald in schaal 9.

Wat zijn de belangrijkste hoofdtaken?

  • Het uitvoeren van opleidingsactiviteiten
  • Het ontwikkelen, bijstellen en evalueren van het opleidingsaanbod
  • Het bijdragen aan het opleidingsaanbod aan derden
 Wat zijn de belangrijkste functie-eisen?
  • HBO werk- en denkniveau
  • Aanvullende kennis op het terrein van de kerntaken van Vluchtelingenwerk (juridisch of maatschappelijke begeleiding)
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van opleidingsactiviteiten
  • Ervaring met het schrijven en samenstellen van cursusmateriaal
  • Bereidheid tot het werken op onregelmatige tijdstippen
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden door heel Nederland

Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en het competentieprofiel

Meer informatie

Informatie over deze functie is te verkrijgen bij trainers Ineke Smits via 06 1088 7150 of Reneé Plass via 06 2342 9388.
Reacties op deze functie graag voor 4 juni 2015 richten aan P&O (vacatures@vluchtelingenwerk.nl), onder vermelding van functie en vacaturenummer 07.
Sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk daarna gevoerd.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/over-vluchtelingenwerk/vacatures/landelijk-bureau-vluchtelingenwerk-zoekt-trainer-asiel-mv-voor-18

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator