De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 mei 2015

Vacature: Zelfstandige advocaat


Roest Singh Advocaten is op zoek naar een advocaat die zelfstandig werkzaam wil zijn op basis van kostendeling. Vanuit een mooi en herkenbaar pand in het centrum van Hoofddorp bedienen de advocaten van Roest Singh Advocaten zowel ondernemers als particulieren uit binnen- en buitenland.
Bedrijfsprofiel
Roest Singh Advocaten is een maatschap en kenmerkt zich als een professioneel en ambitieus kantoor. Momenteel zijn er 6 advocaten werkzaam die allen een eigen specialisme hebben, waaronder: arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, strafrecht, familierecht, sociale zekerheidsrecht en incassoprocedures. Roest Singh Advocaten beoogt uitbreiding en is daarom op zoek naar een specialist die het huidige team kan aanvullen.
Functieomschrijving ‘Zelfstandige advocaat op basis van kostendeling’Ter uitbreiding van Roest Singh Advocaten zijn wij ook zoek naar een zelfstandig werkend advocaat die als zelfstandige wil werken bij Roest Singh Advocaten op basis van kostendeling. Wanneer de samenwerking op basis van kostendeling bevalt, behoort een toetreding tot de maatschap tot de mogelijkheden. Een loondienstverband met de uitgesproken ambitie om in de toekomst toe te treden tot de maatschap is tevens bespreekbaar.
De geïnteresseerde advocaat is bij voorkeur werkzaam op één van de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, bestuursrecht, insolventierecht, belastingrecht, eventueel gecombineerd met personen- en familierecht.
Functie-eisen zelfstandige advocaat
De advocaat waar Roest Singh Advocaten naar op zoek is dient te voldoen aan de volgende criteria:
  • afgeronde stage;
  • kennis en ervaring binnen een of enkele van de volgende rechtsgebieden is een pré: ondernemingsrecht, bestuursrecht, insolventierecht, belastingrecht;
  • bij voorkeur een eigen cliëntenportefeuille;
  • veel ambitie en de beschikking over een ondernemende mentaliteit om de eigen praktijk en het kantoor verder uit te bouwen;
  • bij voorkeur woonachtig in de regio Hoofddorp.

Contactpersoon
J. Singh of M. Raaijmakers
j.singh@roestsingh.nl / m.raaijmakers@roestsingh.nl

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator