De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 mei 2015

Interim-opdracht via USG Legal: Senior jurist bestuursrecht en vreemdelingenrecht


Sinds 1 juli 2012 is USG Legal als enige partij preferred supplier voor de flexpool van Stichting Achmea Rechtsbijstand (verder SAR), afdeling Bijzonder Juridische Zaken. In toenemende mate blijken flexibiliteit en maatwerk belangrijke voorwaarden voor Achmea bij het inhuren van juridische kennis. In samenwerking met SAR investeert USG Legal in het opbouwen van een flexibele schil, bestaande uit een netwerk van ongebonden ZZP’ers.

Momenteel zijn wij voor de locatie Leiden in het bijzonder op zoek naar een ervaren jurist op het gebied van bestuursrecht en vreemdelingenrecht voor 32 uur per week.

De werkzaamheden voor SAR op dit gebied bestaan uit:
- Het analyseren en het op klantgerichte wijze oplossen van complexe juridische geschillen;
- Het zelfstandig en in overleg met de klant bepalen van de koers die in het dossier wordt genomen;
- Het voeren van juridische procedures bij gerechtelijke en buitengerechtelijke instanties;
- Het bemiddelen in geval van belangentegenstellingen en onderhandelen over oplossingsrichtingen.

Functie-eisen
- Een afgeronde universitaire studie Nederlands Recht;
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van het bestuursrecht en vreemdelingenrecht;
- Ervaring met individuele belangenbehartiging;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Kennis van PC toepassingen in een Windows omgeving;
- Klantgericht, communicatief vaardig, pragmatisch, sensitief, flexibel.

De opdracht start op korte termijn en duurt tot eind van het jaar. De standplaats is Leiden.

Indien je interesse hebt en beschikbaar bent kun je een actueel cv en korte motivatie sturen naar Karin van Roomen (sr. recruiter USG Legal) via karin.vanroomen@usglegal.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 06-51617184.Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator