De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 februari 2015

Vacature Stafmedewerker begeleiding (integratie bij Vluchtelingenwerk Amsterdam)

De afdeling Begeleiding van VluchtelingenWerk Nederland zoekt per 1 april 2015 een stafmedewerker begeleiding (m/v), voor 32 uur per week (88,89%), vacaturenummer 02. De functie is voorlopig voor de periode van een jaar en bij goed functioneren zicht op verlenging, Reacties graag sturen aan vacatures@vluchtelingenwerk.nl, vóór 3 maart 2015.
VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.
Circa 7.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers in het land en op het Landelijk Bureau in Amsterdam zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in.
De afdeling Begeleiding (ongeveer 25 medewerkers) faciliteert de regionale stichtingen van VluchtelingenWerk bij het uitvoeren van de begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen. De begeleiding door vrijwilligers moet zoveel mogelijk de zelfstandigheid van asielzoekers en vluchtelingen bevorderen. Binnen de afdeling wordt deskundigheidsbevordering aan vrijwilligers verzorgd, worden projecten ontwikkeld en uitgevoerd en de afdeling kent staffuncties voor de kwalitatieve ondersteuning van het werk in de asielprocedure, bij inburgering en op het gebied van arbeidsparticipatie.
Voor de afdeling Begeleiding zijn we per 1 april aanstaande op zoek naar een:

Stafmedewerker (m/v), vacature 02 (32 uur per week, 88,89%)

met aandachtsgebied integratie (maatschappelijke begeleiding en regionale steunpunten rechtsbescherming).

Een aantal hoofdtaken zijn

  • Zorg dragen voor een inhoudelijke afstemming tussen beleid en uitvoering op het gebied van integratie
  • Bevorderen van landelijke uniformiteit en kwaliteit van werkprocessen, onder andere via standaardisering door productenboek en netwerk-uitwisseling;
  • Bijdragen aan strategische positionering van regio's;
  • In afstemming met belangenbehartiging en expertise een bijdrage leveren aan monitoring en signalering.
Als gevolg van reorganisatie is deze functie onderhevig aan verandering. De functie krijgt een groter beleidsmatig karakter, in de betekenis van intern beleidsmedewerker. Ook kan er in samenspraak met de andere stafmedewerkers een herverdeling van aandachtsgebieden plaatsvinden. Daarnaast komt er meer aandacht voor ondersteuning van de regionale stichtingen op het gebied van positionering naar gemeenten, nu er zoveel veranderingen in het sociaal domein plaatsvinden. Het is dus een functie in beweging, in een organisatie die sterk in beweging is.

Wat wij onder andere vragen

  • HBO+/WO met affiniteit voor Vreemdelingenrecht en bestuurskundige aspecten
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van de opvang, rechtspositie en integratie van vluchtelingen en asielzoekers
  • Bekendheid met 1e  lijnswerkzaamheden op het terrein van asielprocedure of integratie en ontwikkelingen in het sociaal domein
  • Advies- en schrijfvaardigheden
  • Contactuele en communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden

Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Wij bieden een salaris van maximaal € 3.771,00  bruto per maand (schaal 9), op basis van een 36-urige werkweek.

Heeft u belangstelling?

Uw sollicitatie kunt u vóór 3 maart a.s. e-mailen naar vacatures@Vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kunt u verkrijgen bij Angela Kuscha, telefoon 020 346 73392.

Functie- en competentieprofiel

VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/over-vluchtelingenwerk/vacatures/vacature-stafmedewerker-begeleiding


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator