De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 februari 2015

Nieuw boek uit over het Vreemdelingenrecht

In Hoofdzaken Vreemdelingenrecht geeft de auteur een inleiding in het Nederlandse vreemdelingenrecht, waaronder begrepen de toelating en het verblijf van vreemdelingen in Nederland. Het biedt een overzicht van de toepasselijke regelgeving, de belangrijkste jurisprudentie en is voorzien van voorbeelden en schema’s ter verduidelijking.

Het vreemdelingenrecht is volop in beweging. De afgelopen jaren zijn er op dit gebied vele wetswijzigingen geweest. In deze uitgave zijn onder andere opgenomen:
• de Wet Modern Migratiebeleid;
• de Visumwet;
• de herschikking van de toelatingsgronden;
• de wijziging van de Wet Inburgering;
• de toekomstige regelgeving met betrekking tot de rechterlijke toetsing.
• de herziening van de Wet arbeid vreemdelingen per 1 januari 2014;
• de Wet gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid per 1 april 2014.

Hoofdzaken Vreemdelingenrecht is aan te bevelen aan iedereen die belangstelling heeft voor het vreemdelingenrecht. Met name voor studenten in het hoger onderwijs is het zeer geschikt. Universitaire studenten kunnen het goed gebruiken ter voorbereiding of ter ondersteuning van het vak vreemdelingenrecht.

Mr. E.M. Kampstra is enkele jaren werkzaam geweest in de advocatuur. Daarna is zij recht gaan doceren aan de Hanzehogeschool Groningen bij het Instituut voor Rechtenstudies. Als specialisatie heeft zij het vreemdelingrecht en het bestuurs(proces)recht.


Steun dit weblog en koop dit boek via deze link bij Bol.com https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=4671&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fhoofdzaken-vreemdelingenrecht%2F9200000026888695%2F&name=Kampstra

 

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator