De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 februari 2015

Vacature bij de COA: bouwkunde / rechten


Vastgoedregisseur (2 fte)

Aantal uur
36
Standplaats
Rijswijk (Centraal Bureau)
Reageren tot
22-02-2015

Het COA zoekt voor de unit Huisvesting een ervaren en enthousiaste:


Vastgoedregisseur (36 uur) 2 fte
 

Een vastgoedregisseur is verantwoordelijk voor het verwerven, afstoten, voorbereiden en realiseren van uiteenlopende vastgoedprojecten op het gebied van huisvesting. Gezien de omvang van de functie wordt binnen de functie een kerntaakgebied aangebracht, waar op beide taakgebieden vacatureruimte is:
Vastgoedregisseur - bestuurlijk
Je legt nieuwe en onderhoud bestaande bestuurlijke en commerciële contacten om te komen tot nieuwe azc’s om vorm te geven aan de groei van het COA en het verhogen van het kwaliteitsniveau van de bestaande centra. Met gemeente en commerciële partijen onderhandel je over aankoop of aanhuur van gronden en eventuele aanwezige opstallen en draagt zorg voor de daarvoor benodigde overeenkomsten, waaronder bestuursovereenkomsten met gemeenten. Daarbij heb je oog voor marktbewegingen en weet deze te vertalen naar commerciële initiatieven en bent in staat om de nodige rapportages als Business Cases c.q. integrale haalbaarheidsonderzoeken op te stellen.
Vastgoedregisseur - projectontwikkeling
Je bereidt diverse grote herstructurerings-, sloop, renovatie en nieuwbouwprojecten voor, zoals het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, overleggen met verschillende partijen zoals gemeenten en ontwerpers. Daarin coördineer je alle fasen en verschillende uitvoeringsstadia van diverse grote bouwkundige projecten en bewaakt de planning/budget en kwaliteit van de diverse projecten binnen de vastgestelde kaders en stuurt diverse projectgroepen aan waar een projectregisseur onderdeel van kan zijn, inclusief een goede archivering en administratie van de projecten. Je levert een bijdrage aan financiële rapportages en analyses en stelt integrale investeringsplannen op en adviseert daarover aan de lijn.
Algemeen, functieverwachting
Je adviseert de unitmanager Huisvesting en/of bestuur ten aanzien van het vastgoedbeleid, portefeuillemanagement en het verwerven, nieuwbouw of afstoten van onroerende zaken. Je onderhandelt over aankoop/aanhuur van gronden en eventuele aanwezige opstallen, draagt zorg voor de daarvoor benodigde overeenkomsten en draagt zorg voor (commercieel) leegstandsbeheer, dagelijks onderhoud en verkoop van de gronden met opstallen inclusief de daarvoor benodigde overeenkomsten en bereidt bestuursovereenkomsten voor. Je legt bestuurlijke contacten, onderhoudt deze en zet deze in voor het acquireren van nieuwe locaties bij een groei scenario, behoud van bestaande locaties dan wel het effectief en efficiënt afstoten van bestaande locaties bij een krimp scenario inclusief de behorende regelingen vanuit het faciliteitenbesluit.
Vanuit je functie opereer je in zowel een commerciële omgeving met (technische) dienstverleners, als in een bestuurlijke omgeving met lokale overheden en bestuurders. Essentieel binnen de functie is de afstemming met de Unit Uitvoering waaronder de locatiemanagers van de asielzoekerscentra, collega's binnen de Unit en in toenemende mate in de vreemdelingenketen. Door jou worden klantvragen gesignaleerd, geanalyseerd en tegen de beleidskaders gehouden. In het werk ben je in staat om de beschikbare middelen efficiënt en resultaatgericht in te zetten en ziet toe op een nauwgezette kwaliteits- en voortgangsbewaking.
De huisvestingsportefeuille van het COA omvat op dit moment 65 in gebruik zijnde locaties met een totale capaciteit van circa 25.000 bewoners. Na jaren van krimp en stabilisatie heeft het afgelopen jaar in het teken gestaan van extreme groei van het aantal bewoners. Vanwege extreme groei in het verleden bevat de vastgoedportefeuille van het COA een grote diversiteit aan huisvestingsvormen en locaties. Momenteel staan we voor de uitdaging om veel van onze locaties te vervangen en/of te renoveren.
Jouw profiel
Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional en hebt ruime ervaring met projectmatig werken. Je bent gericht op samenwerking en weet zowel in een commerciële omgeving als meer bestuurlijke omgeving te opereren. Organisatiesensitiviteit is een van je kernkwaliteiten. Je bent flexibel, resultaatgericht en kunt omgaan met weerstanden en belangentegenstellingen en daarbij weet je te schakelen en te communiceren op verschillende niveaus binnen en buiten de eigen organisatie. In contacten met contractpartners toon je je een stevige en zakelijke onderhandelaar.
Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding (bouwkunde/vastgoed) en hebt affiniteit met financiële en juridische zaken. Je kunt omgaan met dynamiek en je voelt je thuis in een informele organisatie die bezig is veranderingsslagen te maken.

De organisatie
In een dynamische omgeving voert het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) haar taak uit, het opvangen en begeleiden van mensen. Ons vak, het opvangvak, is steeds in ontwikkeling.
Het COA is een organisatie die zich continu aanpast aan de veranderende vraag vanuit politiek en samenleving en het fluctuerende aantal bewoners. Het COA voert in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie en in samenwerking met (keten)partners zijn taken uit.
Wij huisvesten en begeleiden op een professionele manier mensen in een kwetsbare positie in een veilige en leefbare omgeving, zodat het opvangen van vreemdelingen voor politiek en samenleving beheersbaar blijft en kan worden verantwoord. De unit Huisvesting realiseert de huisvesting waardoor de unit Uitvoering de bewoners kan opvangen en huisvesten. De unit Huisvesting heeft verder ook de zorg voor het huisvesten van medewerkers. Dit alles doet zij in haar verantwoordelijkheid voor het verwerven, ontwikkelen, onderhouden en zo nodig afstoten van vastgoed.
De unit Huisvesting bestaat uit in het totaal 75 fte die werkzaam zijn binnen de afdelingen Strategie, Vastgoedexploitatie, Vastgoedontwikkeling en Beheer en Expertise. Huisvesting levert een bijdrage aan de brede COA doelstellingen door het management te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van het Huisvestingsmanagement. Huisvesting bewaakt de uniformiteit en kwaliteit in de uitvoering van het Huisvestingsmanagement en zorgt ervoor dat de minimale kwaliteitseisen ten aanzien van leefbaarheids- en gezondheidsnormen van huisvesting worden gerealiseerd, waarbij maatwerk niet uit het oog wordt verloren. De unit Huisvesting is, onder andere verantwoordelijk voor het inrichten en beheren (onderhoud) van locaties en richting geven aan de vastgoedportefeuille voor de komende jaren.
Aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie voor 36 uur per week in een dynamische organisatie met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform de CAO  Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal € 5.079,04 bruto per maand op basis van 36 uur.  Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.
Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 22 februari 2015 naar recruitment@coa.nl (link sends e-mail) ter attentie van dhr. E. van Dijk. Voor meer informatie over de functie en/of procedure, kun je contact opnemen met Edwin van Dijk, Teamhoofd Vastgoedontwikkeling, telefoon 088-7157527. Afgifte van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding. Meer informatie over het COA vind je op www.coa.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Bron: http://www.coa.nl/nl/vacatures/vastgoedregisseur-2-fte


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator