De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 februari 2015

Een hele serie vacatures op het gebied van immigratie, integratie en terugkeer. Deel vooral

Adjunct Manager Exploitatie Beheer
Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) te Rijswijk ZH
vacaturetekst

Contractmanager medische zorg asielzoekers
vacaturetekst

Het COA zoekt voor de unit HRM een ervaren en enthousiaste: Beleidsadviseur Arbeidsomstandigheden (36 uur)
vacaturetekst

Directeur nationaal primaire proces, Dienst Terugkeer en Vertrek bij VenJ
vacaturetekst

Consultant - Human Capital Global Mobility
vacaturetekst

Juridisch medewerkers Behandelen en Ontwikkelen bij de IND
vacaturetekst

Language Engineer in Leiden
vacaturetekst

Kwaliteitsmanager bij TVcN in Hengelo
vacaturetekst

Freelance consecutief tolken Kirmandji
Met meer dan 35 jaar ervaring, 1500 tolken en vertalers en een dienstenpakket dat zich uitstrekt over meer dan 130 talen, voorziet TVcN elke sector van tolkdiensten en vertalingen in elke gewenste taal. TVcN maakt deel uit van ManpowerGroup. Dankzij deze samenwerking beschikt TVcN over een groot netwerk en werkterrein.
Taakomschrijving TVcN is op zoek naar kwalitatief hoogstaande freelance tolken Kirmandji .
Hoe solliciteren? Bekijk hier alle voorwaarden waar u aan moet voldoen. Alle benodigde documenten dienen per mail aangeleverd te worden aan hrc@tvcn.nl .
Contactgegevens Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met de Afdeling HRC via 088 - 255 52 68 of hrc@tvcn.nl .

Met spoed gezocht: Vrijwillige Jobcoaches bij Vluchtelingenwerk Zuid Holland Noord
vacaturetekst


Voor de duidelijkheid: geen van deze vacatures is bij mijn organisatie dus jullie moeten rechtstreeks solliciteren via de links. Bent u nu iemand van de organisatie waar de vacature is dan mag u best een doos bonbons sturen hoor als u via dit weblog de droomkandidaat hebt gevonden.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator