De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 oktober 2012

Je kan je nog tot donderdagavond opgeven voor vreemdelingenrecht conferentie

Want daarna moet ik boodschappen doen !
 

Om kennis te delen en te verdiepen, mensen te ontmoeten die binnen verschillende organisaties als IND, DT&V, advocatuur, inburgering, Vluchtelingenwerk etc, werkzaam zijn (of er voor studeren) op het gebied van vreemdelingenrecht  en integratie en een gezellig dag te hebben met vakgenoten zonder dat er enorm in de portemonnee moet worden getast een studiemiddag voor en door vakgenoten.

VREEMDELINGENRECHT STUDIEMIDDAG
zaterdag 27 oktober
Leiden
Plaats: Midden in multiculti volkswijk de Kooi  in Leiden, Buurthuis "de Kooi" Driftstraat 49 2315 CD  Leiden 071 - 5 22 11 97. Met gratis parkeren voor de deur en in de omgeving en bereikbaar met bus 15 vanaf station Leiden Centraal (halte Sumatrabrug) in ongeveer 20 minuten (1 zone).
Programma*:
13.00 eenvoudige Turks geinspireerde lunch
13.15 aanvang lezing 1
13.45 aanvang lezing 2
14.15 aanvang lezing 3

14.45 theepauze
15.00 aanvang lezing 4
15.30 aanvang lezing 5
16.00 deelsessies naar keuze bij sprekers lezingen
16.30 afsluiting
16.45 borrel
17.00 einde
 ( Daarna wokken bij de plaatselijke Chinees voor wie zin heeft om nog gezellig na te praten (op eigen kosten, ongeveer 20 euro excl drank))


De volgende sprekers hebben al toegezegd*:

- Joachim Detailleur (Sudan Country Information Consultant (voluntary) at VluchtelingenWerk Nederland). over "Taalanalyses bij Somalische en Soedanese asielzoekers". Ik ben benieuwd of een taalanalyse ook in ee reguliere procedure zou kunnen worden gebruikt nu ook bureau's buiten de overheid ze aanbieden;

- Julien Luscuere advocaat in Rotterdam "De nieuwe eisen voor gezinshereniging /schijnhuwelijken" (onderwerp nog beetje onder voorbehoud)

- Advocatenkantoor Kleerekooper "De EU-route en visumperikelen"

 - Annelies Braams van NedLes "Inburgering"

- Chris Sent, Projectleider Centrum Kinderhandel Mensenhandel "Mensenhandel"

(de onderwerpen zullen wat specifieker worden als de sprekers verder zijn met hun voorbereiding)


Kosten:
15 euro of zoveel u meer wilt doneren. U krijgt hiervoor onderdak, lunch, thee, fris/bier, een deelname certificaat (goed voor opleidingspunten) en veel stof om over na te denken. En de sprekers en de koffiejuf een bedankje.

Wanneer u ten minste 30 euro doneert zult u als donateur worden vermeld op het programma en vele malen hier op het weblog en in de werkgroep Vreemdelingenrecht op Linkedin en op Twitter als u dat wenst (mooie reclame toch?)


Opbrengsten van deze middag gaan naar:
Stichting Vluchteling: http://www.vluchteling.nl/;
Het NKI-AVL dat onderzoek doet naar en behandelt tegen allerlei vormen van kanker: http://www.nki.nl/

Kleding inzameling
Organisaties als Vluchtelingenwerk en Stichting ROS kunnen vaak gewassen en niet versleten kleding een goed tweede leven geven bij een client. Daarom kunt u uw ingepakte schone kleding meenemen en wij zorgen dat die goed terecht komt.

Reclame maken voor uw bedrijf of organisatie
In de hal van het buurthuis zijn de nodige tafels beschikbaar waar u informatie over uw organisatie kunt tentoonspreiden. Neem even hierover contact met mij op. Dat kan gratis maar mee-sponsoring vind ik leuk.

* Dit is een voorlopig programma en "work in progress" dus er kan op geen enkele manier rechten aan worden ontleend.

Vind U dit een goed initiatief? Komt U zelf of wilt U het sponsoren neem contact op met Wytzia Raspe via webmaster @ vreemdelingenrecht.com (om spammers tegen te gaan expres te veel spaties in de email gezet maar die moet u weglaten)

Gelijk aanmelden kan ook. Stuur mij dan even een mail met uw gegevens en maak minimaal 15 euro over op 47.87.45.389 ten name van M.W.W.  Raspe, Leiden o.v.v. donatie vreemdelingenrecht studiedag.Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator