De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 oktober 2012

Eerste Vreemdelingenrecht studiemiddag van dit weblog

De Marokkaanse en Turkse bakker, de Turkse supermarkt...... een hoop gerace om een Turkse lunch voor de deelnemers in elkaar te zetten

Dus om 8.00 in mijn pyama koken. En dat terwijl het geen kerst was.


Vervolgens vanaf 13.00 in het Buurthuis "De Kooi" van start. Maar liefst 41 deelnemers waren er aanwezig.
Dank aan Joachim Detailleur, Julien Luscuere, Gart Adang, Annelies Braams en Chris Sent voor het belangeloos geven van een lezing vandaag
Ik heb begrepen dat Joachims verhaal over taalanalyses erg boeiend was. Julien lichtte toe wat er gebeurt als mensen uit huis gaan wonen of gaan scheiden. Gart sprak over de Europa-route. Annelies lichtte kort haar boekje over inburgering toe maar gaf aan graag wat extra tijd voor Chris Sent te maken voor haar presentatie over mensenhandel.

Ik heb niet alles zelf kunnen volgen dus mocht je aantekeningen hebben gemaakt of foto's wil je me dat dan mailen op webmaster@vreemdelingenrecht.com? Dan kan ik dat hier op het blog zetten.

We moesten helaas op een drafje het buurthuis uit omdat dat sloot. Met klein groepje daarom volgende allochtone ondernemer van Leiden Noord aangedaan: Chinees restaurant Panda.

En nu kruip ik lekker met een Donald Duck in mijn bed.

Dank alllemaal voor de leuke dag!!!!!

PS. Mensen die graag een certificaat willen mail me even.
PS2 Deelnemers die graag met bedrijfsnaam hier willen worden genoemd geef even een seintje dan maakt ik wat gratis reclame als dank voor jullie inzet.

PS3 De opbrengst van deze middag gaat naar 2 goede doelen: kankeronderzoek bij het AVL en Stichting Vluchteling.


Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator