De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 januari 2016

VACATURE: Sociaal-juridisch begeleider bij Vluchtelingen in de Knel te Eindhoven


Vluchtelingen in de Knel
Geplaatst op 04-01-2016 Plaats: Eindhoven Regio: Nederland Dienstverband: n.t.b. Opleidingsniveau: HBO, WO Uren per week: >32 Reageren voor 10-01-2016


Stichting Vluchtelingen in de Knel zoekt op korte termijn een medewerker voor de functie van:
Sociaal-juridisch begeleider (m/v) 32 uur per week
Vluchtelingen in de Knel is een stichting die zich vanuit medemenselijkheid inzet voor de basisrechten en belangen van (afgewezen) vluchtelingen die zijn uitgesloten van overheidsvoorzieningen. Ze biedt opvang, sociaal-juridische begeleiding en bemiddeling bij medische zorg. Daarnaast zet de stichting zich in om de bewustwording in de samenleving m.b.t. de positie van afgewezen vluchtelingen te vergroten. Het team van Vluchtelingen in de Knel werkt samen met circa 70 vrijwilligers en een groot aantal instanties en particulieren binnen en buiten Eindhoven. Ter aanvulling van ons kernteam zoeken wij een ervaren en enthousiaste medewerker.
Functieomschrijving
Je biedt als kernteamlid intensieve sociaal-juridische begeleiding aan individuele clienten zodat zij kunnen werken aan een duurzaam toekomstperspectief in Nederland of het land van herkomst. Dat betekent dat je op creatieve en strategische wijze de belangen van je client behartigt, juridische ontwikkelingen bijhoudt en contacten met advocaten, artsen en IND initieert en onderhoudt. Samen met de andere Kernteamleden beslis je over opvangaanvragen en de individuele begeleidingstrajecten en stuur je vrijwilligers aan bij de clientbegeleiding. Je bent daarnaast minimaal een dagdeel aanspreekpunt voor vrijwilligers en zal op termijn een team vrijwilligers aansturen.

Sale/Solden 2016
Wat vragen wij?
  • Je hebt enige jaren werkervaring
  • Je beschikt over een hbo- of wo-opleiding op het gebied van recht - met specialisatie vreemdelingenrecht - of op het gebied van maatschappelijke/sociale dienstverlening
  • Je bent betrokken bij onze doelgroep en de ideele doelstelling van de stichting
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift
  • Je hebt ervaring in de sociaal-juridische begeleiding van vluchtelingen.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en het vermogen om snel informatie te verwerken en tactisch te schakelen
  • Je beschikt over coachende vaardigheden
  • Je bent een teamspeler, en je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een flexibele instelling, je bent stressbestendig en je bent bekend met een hectische werkomgeving
  • Ervaring met werken in een vrijwilligersorganisatie is een pre.
Aanstelling, salariering en informatie
Afhankelijk van ervaring is de functie ingeschaald in schaal 7 (junior) of schaal 8 (senior), conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
De aanstelling vindt plaats voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Een assessment of een verzoek referenties te overleggen kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Informatie over de functie is te verkrijgen bij Maaike Graaff. Zij is vanaf 4 januari te bereiken via 040-2569517 of info@vluchtelingenindeknel.nl. Ook vind je informatie op de website www.vluchtelingenindeknel.nl. Sollicitaties met motivatie graag per e-mail uiterlijk 10 januari 2016 aan Wilco van Bokhorst: wilcovanbokhorst@vluchtelingenindeknel.nl

Bron: https://www.oneworld.nl/werken/vacatures/sociaal-juridisch-begeleider

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator