De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 januari 2016

Bijeenkomst: MEET THE JUDGE! Leer van een rechter de do en don't in de rechtzaal • Friday, February 12, 2016

  5:00 PM
 • Hofstaete Advocatuur- Hofstaete Law Firm

  Anna Paulownastraat 105, Den Haag (map)
 • MEET THE JUDGE!
  Beste DLM-leden,
  Sommigen van ons zijn heel vaak in de zittingszaal van de rechter en anderen niet of sporadisch. Maar een ding willen wij allemaal: hoe krijg ik de rechter zo ver dat hij de argumenten van mijn cliënt sterker en overtuigender acht dan die van de tegenpartij?
  Uiteraard draait het in een rechtszaak uiteindelijk om de inhoud, maar er is meer dan alleen de inhoud. Je kunt namelijk met een slimme stijl van aanpak, communicatie en presentatie de rechter extra ontvankelijk krijgen voor je argumenten.
  Dutch Legal Meetup is verheugd dat mr. Ramon Schaaf zich bereid heeft verklaard om ons meer te vertellen over de do’s en don’ts in de zittingszaal. Mr. Schaaf is rechter-commissaris in strafzaken te Den Haag. Hiervoor was hij strafrechter en bestuursrechter. Tevens is hij lid van de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken.
  Mr. Schaaf gaat ons voorzien van praktische tips en tactieken hoe je nog beter voorbereid de uitkomst van een zitting zou kunnen beïnvloeden. Het wordt een interactieve bijeenkomst, waarin je de rechter vragen kunt stellen en/of kwesties kunt voorhouden. Hij zal dan hierop reageren met ervaringen, anekdotes etc. uit zijn praktijk.
  Geef je snel op voor deze DLM-bijeenkomst op vrijdag 12 februari a.s. te 17:00 uur. 
  Neem vooral een introducé mee en laat hem/haar ook lid worden van DLM.
  Voor het opgeven van deze bijeenkomst gebruik je de RSVP-knop.
  Warmest regards,
  M.Yildirim

 Meer info hier: http://www.meetup.com/Dutch-Legal-Meetup-DLM/events/227608108/
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator