De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 januari 2016

Je ne suis PAS Charlie Hebdo ----- bah wat een misselijke cartoon!

Charlie Hebdo - u weet wel dat blad wat door extremisten werd aangevallen en waar die grote mars in Parijs voor werd gehouden - plaatste linkse Cartoon: "Wat zou er van Kleine Aylan zijn terechtgekomen als hij was opgegroeid" en dan met wat aapachtige types die achter een vrouw aanrennen (denk even "Keulen"). WALGELIJK. Hier in het Westen zijn we onschuldig tot dat schuld is bewezen en om over de rug van een omgekomen kind dit te doen....... PJOEK.


 De Jordaanse koningin Rania plaatste de rechter tekening als antwoord op Twitter: Hier is de vraag in het Engels "Wat zou kleine Aylan zijn geworden als hij groot was?" en je ziet er een jongetje via scholier dokter worden.

Afschuw en walging was mijn deel toen ik de reacties onder het artikel op Telegraaf.nl zag: http://www.telegraaf.nl/buitenland/25018208/__Koningin_twittert_cartoon__.html.
De haat maar ook de domheid van onze medeinwoners van Nederland slaat je tegemoet.

"Dan gaan ze in Jordanie eerst zelf maar vluchtelingen opvangen" . "Dat domme vrouwtje weet niet waar ze het over heeft met haar rijkdom en macht".

Blijkbaar is Henk en Ingrid niet echt belezen.

Ten eerste is Jordanië het land van de grote vluchtelingenkampen voor Syriërs. Van Jordanië hoor je niet dat de asielzoekers er worden uitgenbuit.

En koningin Rania - Dat is zelf een Palestijnse die in Koeweit werd geboren waar haar vader arts was. Was haar vader soms de vluchteling waaraan ze moest denken bij Aylan? Ze heeft bedrijfseconomie gestudeerd en in die tijd moest haar familie vluchten voor de Golfoorlog en kwam zo in Jordanië terecht als vluchteling. Ze ging er bij een bank werken en trouwde met een zoon van de koning die een baan had bij het leger en niet de kroonprins was. Maar die uiteindelijk koning werd en zij koningin.

En nou nog even terug naar Keulen. Laten wij juristen eens net doen of we verstand hebben van statistiek. Zeg 1 miljoen asielzoekers in Europa. Stel 100 kunnen hun pik niet in hun broek houden of anderzijds een gevaar zijn. Dat is hoeveel procent? 1 honderdste procent. Dat zou betekenen dat op 15 miljoen Nederlanders 1500 mensen in de bak zouden zitten. Nou dat zitten er denk ik minsten een paar keer zo veel. Wie zijn er nu gevaarlijk?
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator