De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 januari 2016

Migratie(recht) in de krant - overzichtje van wat ik interessant leesvoer vond


Steeds meer vluchtelingen vertrekken vrijwillig

Steeds meer vluchtelingen raken ontmoedigd door de Nederlandse asielprocedure en vertrekken vrijwillig uit Nederland. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), de intergouvernementele organisatie die migranten helpt bij vrijwillige terugkeer.
Meer: http://www.volkskrant.nl/binnenland/steeds-meer-vluchtelingen-vertrekken-vrijwillig~a4226905/?utm_source=twitter&utm_content=free&utm_medium=social&hash=9c6f8689a44e5a81ab626a64710996025f3023fa&utm_campaign=shared%20content


Amerikaanse: "Syrische vluchtelingen hebben me gered in Keulen"

 http://www.demorgen.be/buitenland/amerikaanse-syrische-vluchtelingen-hebben-me-gered-in-keulen-b127477e/

 

'EU-beleid verergerde vluchtelingencrisis'


Artsen zonder Grenzen heeft in een rapport hard uitgehaald naar het vluchtelingenbeleid van de Europese Unie. Dat leidde volgens de organisatie vorig jaar tot een 'dramatische verergering van de vluchtelingencrisis'.
In het rapport (.pdf) staat dat de EU vele obstakels opwierp voor de vluchtelingen. Dat varieerde van het niet bieden van veilige, legale routes naar Europa, tot het aanleggen van hekken met prikkeldraad en het gebruik van geweld. De organisatie beklaagt zich onder meer over de opvanglocaties in Italië en Griekenland en zegt dat de administratieve procedures continu veranderden. "Op alle fronten faalde Europa."

 Meer: http://nos.nl/artikel/2081309-eu-beleid-verergerde-vluchtelingencrisis.html


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator