De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 januari 2016

Wilt u weten wat het verband tussen Wilders, artrose en een knappe man is?

Gisteren riep onze "Nationale Haatzaaier" - ook wel bekend als Geert Wilders - dat wij Nederlandse vrouwen beschermd moeten worden tegen buitenlandse mannen. Niet alleen het feit dat in Keulen blijkbaar massaal is aangerand (door nog onbekende daders) deed me aan Duitsland denken.


PVV: ‘Nederlandse vrouwen in gevaar’

Van onze parlementaire redactie
DEN HAAG - Het kabinet brengt willens en wetens Nederlandse vrouwen in gevaar door het toelaten van asielzoekers. Dat vindt de PVV althans.

Dat bericht kwam me onder ogen nadat ik naar het plaatselijke ziekenhuis was geweest vanwege pijnklachten in mijn schouder. De orthopedische chirurg vertelde me dat mijn sleutelbeen last heeft van artrose en omdat ik was gestruikeld op de trap en daardoor aan die arm was gaan hangen nu het gewrichtje daar kuren had. Dat wordt dus een cortisonenprik in mijn bot. AUW.

Nou was die dokter een knappe kerel van een jaar of 30 die ook nog eens heel erg aardig was. En raadt eens waar zijn familie vandaan komt origineel..................... Iran! "Maar ik ben geen vluchteling hoor".  Een andere orthopeed daar in  het ziekenhuis komt zelf of in ieder geval zijn voorouders uit een Arabisch land en wordt in de patientenreviews geprezen als zijnde een goede heupdokter. Bij een galoperatie in dat ziekenhuis kwam de anesthesist uit Polen.

Moeten wij Nederlandse vrouwen nou bang zijn voor allochtone / buitenlandse /expat/ kennismigrant mannen Geert?

Trouwens ik heb leren autorijden van een Turk. Mijn boekhouder is een Turk. Mijn garage wordt gerund door Turken. De bakker is Turks. De tandarts is uit Iran gevlucht. Een bevriend advocaat is Marokkaans. En het zijn allemaal even nette mannen!


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator