De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 januari 2016

Vacature: Senior consulent bij Vluchtelingenwerk (Wellicht wat voor INDers bij Bureau Land en Taal?)


Geplaatst op 04-01-2016 Plaats: Amsterdam Regio: Noord-Holland Dienstverband: Tijdelijk Opleidingsniveau: WO Uren per week: > 32 Reageren voor 12-01-2016

In verband met doorstroming van een collega naar een andere functie is de afdeling Expertise per direct, op zoek naar een:

senior consulent, op de eenheid Landeninformatie (m/v), vacature 27
32 uur per week, 88,89%


Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

De hoofdtaken voor deze specifieke vacature zijn:
 • Coordineert de eenheid Landeninformatie, bestaande uit landenconsulenten, documentalisten en vrijwilligers
 • Neemt het voortouw bij gezichtsbepalende publicaties, zoals inhoudelijke rapporten.
 • Coordineert signalering en analyse van informatie, ontwikkelingen, knelpunten en trends op het gebied van landen van herkomst voor interne en externe klantgroepen.
 • Signaleert behoeften van klanten van de eenheid aan inhoudelijke ondersteuning.
 • Coordineert de kennisoverdracht inzake landeninformatie naar collega's, advocaten en regionale stichtingen van VluchtelingenWerk.
 • houdt contacten met diverse relevante stakeholders, zoals de ministeries van Buitenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie.

Sale/Solden 2016

Wat wij vragen
 • WO Sociale Wetenschappen/ Internationale betrekkingen of aanverwante opleiding
 • Kennis van/ ervaring met het Vreemdelingenrecht (ruime ervaring strekt tot aanbeveling)
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van landen van herkomst van asielzoekers
 • Advies- en schrijfvaardigheden
 • Contactuele en communicatieve vaardigheden
 • Pro-actieve houding
Wat wij bieden
Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke
Dienstverlening. Wij bieden een salaris van maximaal EU 4.221,00 bruto per maand (schaal 10), op basis van een 36-urige werkweek.

Heb je belangstelling?
Stuur dan je sollicitatie voor 12 januari a.s. naar vacatures@vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Hiske van den Bergh,
telefoon 020 346 7274 of Tim Noordhof, telefoon 020 346 7379.

VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Bron: https://www.oneworld.nl/werken/vacatures/senior-consulent


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator