De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 november 2013

VACATURE: Opleidingsadviseur bij Dienst Terugkeer en Vertrek

Organisatie: Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek (Den Haag)
Vacaturenummer: DT&V/P&O/012/2013
Sluitingsdatum: 26 november 2013

Functieomschrijving

Je draagt bij aan het opleidingsuitvoeringsbeleid van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) en vanuit je onderwijskundige achtergrond draag je bij aan strategische projecten. Ook stel je jaarplannen, begrotingen en managementrapportages op.
Als opleidingsadviseur houd je het opleidingsgebouw van de DT&V up-to-date. Hiervoor pas je regelmatig samen met de medewerkers de leerlijnen aan de actuele stand van zaken aan. Ook zorg je voor de ontwikkeling, inkoop, uitvoering en het evalueren, beheren en toetsen van opleidingsprogramma's.
Verder adviseer je over organisatiebrede ontwikkelvraagstukken en koppelt deze aan actuele rijksbrede ontwikkelingen. Je onderhoudt een netwerk, rijksbreed en met externe partijen. Tot slot participeer je in werkgroepen voor (Europese) aanbestedingen van opleidingen. 

Functie-eisen

  • Je hebt universitair niveau en minimaal 2 jaar ervaring als opleidingsadviseur in een soortgelijke rol.
  • Je hebt een onderwijskundige achtergrond en kennis van en ervaring met actuele onderwijsvormen.
  • Je kunt schakelen tussen verschillende doelgroepen.
  • Je kunt goed in teamverband en zelfstandig werken.
  • Je hebt analytisch vermogen en bent omgevingsbewust.
  • Je bent klantgericht, hebt overtuigingskracht en netwerkvaardigheden.
  • Je kunt plannen en organiseren en bent goed in voortgangscontrole.
  • Je hebt leervermogen en kunt innovatief handelen. 

Werk-/denkniveau

Master/doctoraal

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het salaris.
Minimum salaris: € 2850 bruto per maand
Maximum salaris: € 4380 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.   

 Voor de rest van de vacaturetekst kijk hier: http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/opleidingsadviseur


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator