De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 november 2013

Help met dit weblog: Heeft u studiemateriaal of vaktijdschriften dubbel of geeft u een cursus?

Het kost me geen enkele moeite om een museum of een veerbootmaatschappij te vragen of ze gratis wat hebben voor de stichting van een vriend van mij die oorlogsgraven restaureert maar bedelen voor mezelf is niet mijn dagelijkse gewoonte.

Dit weblog kent een grote groep lezers en staat bij diverse overheidsinstanties op intranet en u als lezer profiteert daar geheel gratis van, maar ik de schrijver er van ben maar een gewoon privépersoon. Dankzij de zware behandeling tegen een ziekte in het verleden ben ik volledig afgekeurd. Dat betekent dat ik niet meer beschik over een berg vaktijdschriften op kantoor of een werkgever die voor mij cursussen betaalt. Daarom kost mijzelf bijhouden op het gebied van het vreemdelingenrecht (en dat weer delen met u) extra veel moeite.

Dus ik heb wat verzoeken aan u allen:

Cursusmateriaal
Bent u naar een cursus geweest en heeft u daardoor als kantoor syllabi driedubbel en staat u op het punt een paar daarvan bij het oud papier te doen? Of kwam u er op de cursus achter dat u verder met dit onderwerp niets gaat doen? Mag ik hem dan?

Vaktijdschriften
Op sommige tijdschriften hoor je als asieladvocaat verplicht een abonnement te hebben. Maar om die dan in 10-voud in de bibliotheek van kantoor te zetten is misschien iets wat u niet doet en volstaat u met 1 exemplaar voor naslagmogelijkheden. Mocht u ééntje over hebben mag ik hem dan?

Cursus
Organiseert u een cursus? En gebruikt u mede dit blog om die cursus op de zetten? Of wilt u graag dat de cursus hier wordt aangekondigd? Ik help graag. Wellicht heb ik al jaren uw cursussen hier en in de Linkindgroup gratis gepromoot. Maar mag ik dan als wederdienst voor promotie van die cursus naar die cursus op studententarief en niet op het tarief van een professioneel (advocaat die studiepunten moet halen)? Want soms bedraagt dat tarief de helft van mijn maandbudget.

En als u mij helpt kan ik u weer beter van dienst zijn met dit weblog.

Bij voorbaat dank aan u allen. U kunt mij bereiken via dit email adres: webmaster @ vreemdelingenrecht . com (het raar neerschrijven is om spambots te misleiden).Dit is trouwens die stichting van die vriend in Engeland:In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator