De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 augustus 2012

Uitgeprocedeerde asielzoekers zetten tentenkamp op in Sellingen

SELLINGEN – Uitgeprocedeerde asielzoekers hebben het aanbod van de gemeente Vlagtwedde te demonstreren op het evenemententerrein achter het gemeentehuis in Sellingen aangenomen.

Donderdag is een groep uitgeprocedeerde asielzoekers uit Somalië en Irak een protest begonnen over hun behandeling in het uitzetcentrum. Omdat voor deze protestactie geen vergunning was verleend en de asielzoekers de verkeersveiligheid in gevaar konden brengen werd de protestactie op last van de rechter beëindigd. De gemeente Vlagtwedde bood na overleg met hun raadsman de protestanten als alternatief het evenemententerrein achter het gemeentehuis in Sellingen aan, om hun actie voort te zetten.

Drie Irakezen namen vrijdag dit aanbod aan. Inmiddels staat een tiental tenten op het evenemententerrein. Volgens onbevestigde berichten is er een vergunning afgegeven voor 15 tenten. In elke tent zouden maximaal 4 personen ondergebracht mogen worden. De vergunning zou zijn afgegeven voor een demonstratie tot 14 september.

De demonstranten mogen, volgens buurtbewoners, gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in de sporthal. Maandag gaan de betogers en de gemeente Vlagtwedde opnieuw met elkaar in gesprek.

Bron: http://www.westerwoldeactueel.nl/2012/08/26/uitgeprocedeerde-asielzoekers-zetten-tentenkamp-op-in-sellingen/
Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator