De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 januari 2012

VACATURE: senior jurist vreemdelingenrecht

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn wij op zoek naar een senior jurist vreemdelingenrecht. De afdeling waar je komt te werken is belast met het verlenen van consulaire dienstverlening aan Nederlanders in het buitenland en met de regulering van het vreemdelingenverkeer naar Nederland. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met het realiseren van gestructureerde ontwikkelingsgerichte internationale migratie. De functie betreft de behandeling van bezwaarschriften die bij Buitenlandse Zaken worden ingediend op consulair en vreemdelingenrechtelijk gebied, de begeleiding van beroepsprocedures en het geven van adviezen op deze terreinen. Ten slotte stel je concepten op voor beslissingen op bezwaarschriften inzake consulaire en vreemdelingenrechtelijke onderwerpen.
Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken heeft:
- Academisch werk- en denkniveau;
- Ruime en actuele kennis van het bestuursrecht, en in het bijzonder van vreemdelingenrecht en visumzaken;
- Ruime en recente ervaring met de afdoening van beroep- en bezwaarschriften;
- Je hebt overtuigingskracht en bent organisatiesensitief;
- En hebt ten slotte uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
Arbeidsvoorwaarden
De opdracht start per 1 februari a.s. en het betreft een interim opdracht voor 36 uur per week. De opdracht heeft een duur van drie maanden en de standplaats is Den Haag.
Extra informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karin van Roomen (Recruiter USG Juristen) op             06- 51617184       of per e-mail KvanRoomen@usgjuristen.nl.
Je kunt je interesse kenbaar maken door een reactie te sturen voorzien van CV en motivatiebrief naar KvanRoomen@usgjuristen.nl.

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator