De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 januari 2012

VACATURE: Medewerker beslis- en bezwaar bij de IND

Onze opdrachtgever is een Rijksoverheidsinstelling. Zij houdt zich o.a. bezig met het behandelen van aanvragen van vreemdelingen, welke om verschillende redenen in Nederland willen verblijven.


Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring opgedaan met het behandelen van bezwaarschriften, het houden van hoorzittingen en het behandelen van bijv. ingebrekestellingen. Je hebt kennis van de vreemdelingenwetgeving en de toepasbaarheid hiervan. Naast het uitvoeren van je eigen werkzaamheden, vind je het leuk om je collega's bij te staan (klankbord) en gezamenlijk tot resultaten te komen.

De kandidaten waar wij naar op zoek zijn, beschikken over het volgende:

Afgeronde WO-opleiding Rechten;
Kennis van de Awb en het vreemdelingenrecht m.b.t. Asielprocedures;
Ervaring met het beslissen op dossiers bij een uitvoeringsinstantie;
Sociaal, flexibel, communicatief vaardig, resultaatgericht.

Werken bij DPA Legal Services betekent bouwen aan je toekomst. Wij helpen je graag om je ambities en doelstellingen te verwezenlijken. Aan de hand van een POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) geef je samen met ons, je carrière-pad vorm.

Naast werken is er ook tijd voor plezier. Periodiek organiseren we teamactiviteiten om elkaar op persoonlijk vlak te leren kennen en op deze manier je ook in contact te brengen met je collega's van DPA Legal Services.

http://www.jbb.nl/bedrijven-vacatures/dpa-legal/nig-ondernemingsrecht-(ha)-(remco)/ervaren-beslis-en-bezwaarmedewerkers.444322.lynkx?search=true
Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator