De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 januari 2012

Programmamanager Migrant als Klant, Pharos via Neo-mundo

Kennis- en adviescentrum Pharos staat voor goede en toegankelijke zorg voor iedereen in Nederland. Wij zetten ons in voor die groepen voor wie dit niet vanzelfsprekend is zoals migranten en vluchtelingen.

Zelfmanagement is hierbij een belangrijk instrument. Pharos ontwikkelt praktische kennis en interventies samen met de zorg- en welzijnssector, migrantenorganisaties en – experts, gemeenten, ministeries, universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

Door de opgebouwde kennis en ervaring, innovatie en gedrevenheid heeft Pharos een stevige basis gelegd als onafhankelijk kenniscentrum. Pharos vindt het belangrijk dat er samen met migranten en zorgprofessionals, interventies worden ontwikkeld vanuit de vraag wat nou echt helpt.

Pharos heeft de ambitie om nu en in de toekomst met de beste professionals uit de markt te werken en is op zoek naar een:

Programmamanager Migrant als Klant
Programma’s Migrant als Klant & Ouderen en Gezondheid.
36 uur

Het programma “Migrant als Klant” is recent gestart en wil de sturende rol van migranten als klant in het zorgstelsel bevorderen bij aanbieders, verzekeraars en vooral bij migranten zelf.

Het programma “Ouderen en Gezondheid” is een verder uit te bouwen programma dat als doel heeft stelselmatig aandacht voor de rol en positie van oudere migranten te verkrijgen.

De functie
Als Programmamanager ben je verantwoordelijk en verzorg je de dagelijkse leiding of ondersteuning van één of meerdere activiteiten en projecten met een tastbaar eindresultaat. Je draagt de verantwoordlijkheid voor de projecten: projectdefinitie, het projectplan, de projectuitvoering en de projectafsluiting. De Programmamanager en de externe partners & klanten starten samen een verweven interactief project die het plan of de activiteiten uitvoert en implementeert. Je beheerst de voortgang van de activiteiten en (deel)projecten. Je bent in de verschillende fasen en daar waar gewenst en afgesproken: leidend, expert, adviseur, trainer, ondersteunend, bewakend en uitvoerend gedurende het project.

Je motiveert je team van Projectleiders en de externe partners & klanten en bent zeer deskundig op je vakgebied.

Je beschikt over een breed netwerk binnen de sector en treedt op als ambassadeur van de organisatie. Je onderhoudt externe contacten en aquireert opdrachten en fondsen. Je draagt daarbij zorg voor een vraag-, klant- en marktgerichte werkwijze binnen het programma. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en het uitdragen van het beleid van Pharos en het jaarplan van de afdeling. Je werk sluit nauw aan bij de landelijke ontwikkelingen en actualiteiten.

Het profiel

Je hebt een academische opleiding. (Gedrag en Maatschappij, Gezondheidswetenschappen of vergelijkbare opleiding).
Ervaring met programma- of projectmanagement, waarvan drie jaar als verantwoordelijke van een belangrijk project of programma.
Je beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van gezondheidszorg & migranten en met cliëntenbelangen.
Affiniteit en bekendheid met de ouderenzorg.
Affiniteit met en/of een visie op zelfmanagement in de zorg bij migranten.
Je hebt ervaring met onderzoek en/of ontwikkelen van interventies en good practices.
Brede interesse en in staat snel verbanden te leggen tussen diverse processen en complexe problemen.
Gemakkelijk aanpassen in nieuwe omgevingen en geniet ervan om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden.
Goed kunnen samenwerken en anderen overtuigen.
Klantgerichte instelling en beschikken over meer dan goede communicatieve eigenschappen.

Karaktertypering
Een ambitieuze, onafhankelijke, ondernemende, sociaal vaardige en creatieve manager die strategisch kan handelen, een heldere visie weet te formuleren en de behoeften van relaties en klanten goed weet te vertalen. Gevoelig voor relaties, belangen en verhoudingen. Maakt makkelijk verbinding. Authentiek, inspirerend en kritisch, maar altijd gericht op bruggen bouwen, de verbinding aangaan. Transparant in woord en daden.

De functie vereist originaliteit en interpretatiekracht. Je weet de vertaalslag te maken van wetenschappelijke ideeën naar praktische, concrete situaties. Bent adviesvaardig. Zichtbaar en toegankelijk in de contacten met een diversiteit aan anderen: medewerkers, migranten, externe samenwerkingspartners, uitvoerende organisaties.

Het aanbod

Een leuke, afwisselende baan in een prettige informele werksfeer.
Volop mogelijkheden om jezelf verder inhoudelijk te ontwikkelen zowel in de breedte als de diepte.
Je maakt deel uit van een zeer vakkundig en gedreven team professionals.
Ruimte voor eigen invulling van taken; en veel ruimte voor eigen initiatief.
De CAO Geestelijke GezondheidsZorg is van toepassing.
Een (E-)assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Het dienstverband wordt in eerste instantie voor een periode van één jaar aangegaan, afhankelijk van de financiele positie van Pharos en jouw functioneren, is de intentie om dit te verlengen.
Kortom een afwisselende functie in een dynamische omgeving waar een fijne werksfeer hangt, binnen een organisatie met korte lijnen, veel eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid en met veel externe partners & klanten.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drs. Mijke Eggink, Directeur Neo-Mundo, op 010-7600985. Solliciteren kan door vóór 8 januari 2012 een brief met CV te mailen naar info@neo-mundo.nl of via de website www.neo-mundo.nl. Selectiegesprekken vinden plaats in week 2 tot 4.

Bron: http://www.medischebanenbank.nl/vacature/zorgmanagement/overige-beroepen-management/programmamanager-migrant-als-klant-48854.html


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator