De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 januari 2012

VACATURE: Medewerker personeelsadministratie 32 uur p/w (zwangerschapsvervanging) bij NIDOS

Nidos voert als landelijk werkende onafhankelijke (gezins-)voogdij instelling, op grond van de wet, de voogdijtaak uit voor Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers. Deze taak wordt uitgevoerd door professionals die, met respect voor de eigen culturele achtergrond van de jongere, vanuit betrokkenheid en met specifieke deskundigheid het belang van de individuele jongere centraal stellen, de regie voeren over zijn ontwikkeling naar zelfstandigheid en ingrijpen wanneer die ontwikkeling op enigerlei wijze dreigt te stagneren.

Het hoofdkantoor van Nidos is gevestigd in Utrecht. De instelling is ingedeeld in 11 regio’s verspreid over Nederland. Per regio wordt onder leiding van een regiomanager, door een team van jeugdbeschermers zorggedragen voor de begeleiding van circa 250 minderjarige asielzoekers en vluchtelingen.

Functieomschrijving:
Het betreft vervanging van zwangerschapsverlof (half februari t/m juni 2012)

Je draagt zorg voor een gedeelte van de personeelsadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met de verzuimcoördinator en onderhoud je contacten met de arbodienst en met instanties als het UWV. Tevens verzorg je diverse overzichten ten behoeve van het management.

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV vóór 4 januari 2012.
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de button "Solliciteren" te klikken.

Functie-eisen:
Wij zoeken kandidaten die in het bezit zijn van een voor de functie relevante opleiding, op MBO/HBO niveau. Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot personeelsadministratie en ziekteverzuim (Wet verbeterde Poortwachter) is een pré. Je hebt gevoel voor het omgaan met geautomatiseerde systemen en hebt ervaring met systemen voor personeelsadministratie, bij voorkeur Beaufort.

Je werkt zorgvuldig en gestructureerd, hebt inzicht in administratieve processen en kunt deze op een inzichtelijke wijze bewaken. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Meer info: http://www.nationalevacaturebank.nl/zoek/vacatures/3748089/index.htmlLaw Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator