De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 augustus 2013

VACATURE: Juridisch medewerker Rechtbank Oost-Nederland (Arnhem) - bestuursrecht oa vreemdelingenrecht

 Functieomschrijving

Je verleent zelfstandig juridische ondersteuning bij de voorbereiding van algemeen bestuursrecht (waaronder sociaal recht)- en/ of vreemdelingenzaken. In de voorbereiding geef je relevante feiten, bewijsmiddelen, juridische geschilpunten, verweer en jurisprudentie op zodanige wijze weer dat de rechter op basis daarvan de zitting kan voorbereiden en een verantwoorde beslissing kan nemen. Tevens doe je voorstellen voor de zaaksafhandeling op basis van een analyse van de juridische problematiek en op grond van afspraken die hierover binnen de afdeling zijn gemaakt. Je verzorgt de juridische nabewerking van zaken door het opstellen van de uitspraak/het proces-verbaal op basis van de verzamelde gegevens en de door de rechter aangegeven wijze van afhandeling. Het bijhouden van relevante jurisprudentie en vakliteratuur is in deze functie van groot belang.

Functie-eisen

    Je hebt een academisch of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een voltooide universitaire studie Nederlands recht of HBO Rechten.
    Je hebt kennis van en ervaring met de behandeling van algemeen bestuursrecht- (waaronder sociaal recht) en/of vreemdelingenzaken.
    Je bent zorgvuldig, accuraat, en hebt een leergierige instelling.
    Je schriftelijk taalgebruik is foutloos en bondig en je bent in staat om je mening op een heldere wijze te verwoorden.
    Je overziet je eigen werkzaamheden, deelt deze zelfstandig en planmatig in en hebt daarbij aandacht voor de doorlooptijd van de zaaksafhandeling.
    Je beschikt over een goede teamgeest en werkt optimaal samen.http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/rechtspraak/juridisch-medewerker-12

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator