De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 augustus 2013

“Immigratie is moeilijk te controleren”

Die Presse, 31 Juli 2013

Volgens een rapport van de OESO over de mythes van de immigratie kan een land moeilijk zijn immigranten uitkiezen. In deze economisch moeilijke tijden waarin regeringen het liefst alleen de beste migranten, hoogopgeleiden die het lokale gebrek aan arbeidskrachten kunnen opvangen, willen aantrekken, “kunnen landen maar een gering deel selecteren". Dat beweert Die Presse. Het Oostenrijkse dagblad schrijft over zijn eigen land:
Tweederde van de immigranten komt door het vrije verkeer van personen uit de EU – een oncontroleerbare ruimte. 11 procent betreft vluchtelingen, dat is ook niet te controleren vanwege de Verdragen van Genève. 21 procent van de immigratie wordt voortgebracht door familiehereniging […]. Alleen de immigranten die uit derde landen komen om te werken, kunnen geselecteerd worden, maar dit betreft slechts 2 procent van de immigranten die zich langdurig in Oostenrijk vestigen.
Niet alleen Oostenrijk heeft met dit probleem te maken, voegt Die Presse toe. “Zelfs heel selectieve landen zoals Australië of Canada, kunnen maar een kwart van de migranten uitkiezen die in hun land aan het werk gaan”.

Bron: http://www.presseurop.eu/nl/content/news-brief/4017751-immigratie-moeilijk-te-controleren

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator