De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

05 augustus 2013

In Duitsland krijgen Syrische vluchtelingen asiel maar lopen tegen burocratie aan bij gezinshereniging.


Syrische Flüchtlinge scheitern an deutscher Bürokratie

Syrische Flüchtlinge erhalten in Deutschland Asyl. Ihre Familienangehörigen nachzuholen, ist oft schwierig – auch weil sich die deutsche Botschaft in Beirut sperrt.
Eine syrische Familie vor einem Asylwohnheim in Brandenburg (Archiv)
Eine syrische Familie vor einem Asylwohnheim in Brandenburg (Archiv)

"In diesem Zeitraum sind alle Termine belegt." Wer mit der deutschen Botschaft in Beirut einen Termin vereinbaren will, um ein Einreisevisum zu beantragen, liest diesen Hinweis auf der Website. Im Juli, im August, im September, egal wann. "Unsere Mitarbeiter überprüfen die Internetseite täglich mehrfach, aber wir bekommen einfach keine Termine für unsere Klienten", sagt Katharina Vogt, Referentin für Flüchtlingspolitik vom Bundesverband der Arbeiterwohlfahrt (Awo). Der Verein unterhält Beratungsstellen für Flüchtlinge und ihre Angehörigen.

Lees hier verder: http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2013-07/syrien-fluechtlinge-deutschland/seite-1


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator