De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 augustus 2013

Onderzoek naar partnerimmigratie (Nog 1 Marokkaanse deelnemer (m/v) gezocht)


Onderzoeksbureau Ithaca belde en mailde mij vanmorgen over het volgende onderzoek:

"Het onderzoek richt zich op partnermigratie richting Nederland. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de ervaringen van mensen die met partnermigratie te maken krijgen of hebben gehad.

We richten ons hier op de vorm van migratie waarbij één partner al in Nederland woont en de andere partner als migrant naar Nederland komt met als doel om hier een gezin te vormen. Er is weinig bekend over hoe het met deze migranten gaat en er is weinig informatie via deze migranten of hun partner zelf. Het onderzoek gaat over de achtergrond van de migratie en de leefsituatie van de partnermigranten en hun gezin in Nederland.

Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar een Marokkaans koppel waarvan een iemand al in Nederland woonde en iemand is getrouwd die nog in Marokko woonde. Het gaat om een diepte-interview."

Contactpersoon Inge Razenberg, i.razenberg@labyrinthonderzoek.nl, 030 - 262 71 91Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator