De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 augustus 2013

VACATURE: Medewerkers secretariaat (m/v) bij De Johannes Wier Stichting (JWS) , een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie van en voor professionals in de zorg


De Johannes Wier Stichting (JWS) , een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie van en voor professionals in de zorg, stelt zich ten doel de bevordering én naleving van mensenrechten in de zorg op de agenda te plaatsen en te houden. Het right to health vormt daarbij het uitgangspunt voor de activiteiten van de stichting. Activiteiten van JWS zijn o.m.: verstrekken van onafhankelijke informatie over mensenrechten en mensenrechteneducatie aan medische professionals, het organiseren van refereeravonden en bijeenkomsten over actuele kwesties en dilemma’s, zoals m.b.t. zorg aan vreemdelingen, ouderen of het medisch beroepsgeheim. Waar nodig verzamelt JWS getuigenissen over misstanden in de zorg en kaart die aan.
Voor het JWS kantoor in Diemen Zuid zoeken wij :

Medewerkers secretariaat (m/v)

Taakomschrijving
Het mede zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor: de behandeling, registratie en archivering van binnengekomen ‘post’(brieven, e-mail), de beantwoording van algemene informatievragen over de organisatie, archivering, relatie- en bestandenbeheer, en het bieden van administratieve ondersteuning bij de uitvoering van verschillende JWS activiteiten.

Wat voor kennis/ vaardigheden zijn nodig?
Wij zoeken een betrokken en professionele collega met een MBO werk- en denkniveau. Je bent accuraat, hebt een klantvriendelijke instelling en kunt je uitstekend uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk. Affiniteit met en betrokkenheid bij doelstelling en doelgroep (artsen en verpleegkundigen) van JWS is een pré. Je werkt zelfstandig en pro-actief, beschikt over administratieve-financiële vaardigheden (waaronder ervaring met automatisering –MS Office). Verder heb je een flinke dosis relativeringsvermogen en goed gevoel voor humor!

Wat krijg je ervoor terug?
Uitdagend werk in een spilfunctie van de organisatie, waarin je vrij zelfstandig opereert, en een breed scala aan organisaties en personen leert kennen op het gebied van mensenrechten en gezondheidszorg. Mogelijkheid tot verdieping in actuele thema’s door deelname aan inhoudelijke bijeenkomsten. Je ontvangt een vrijwilligerscontract, een reis- en onkostenvergoeding en valt onder de vrijwilligersverzekering.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Je maakt deel uit van een organisatie met een groot netwerk en betrokken professionals, die zich vrijwillig inzetten in het bijzonder ten aanzien van gezondheidzorg aan kwetsbare groepen in de samenleving (zoals ouderen, migranten en gedetineerden) en ten aanzien van beroepsmatige aspecten (zoals medische privacy/ beroepsgeheim).

Werktijden
We hebben behoefte aan jouw inzet voor minimaal 12-18 uur per week. Werktijden in overleg.

Hoe kom ik in aanmerking?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan binnen een maand na plaatsing van deze vacature je cv en korte motivatie naar de voorzitter van het JWS bestuur Mw. L. van Willligen via info@johannes-wier.nl .

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator