De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 mei 2013

Subsidie toegekend voor vijf projecten in het kader van vrijwillige terugkeer

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft de Stuurgroep Vrijwillige Terugkeer, bestaande uit de directie Migratiebeleid, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de DT&V, ingediende subsidieaanvragen beoordeeld aan de hand van de beleidsregels voor subsidiering van projecten voor vrijwillige, duurzame terugkeer en herintegratie 2013.
Het ging hierbij voornamelijk om gecombineerde subsidieaanvragen, waarbij ook financiering aan het Europees Terugkeer Fonds werd gevraagd. Er zijn in totaal negen subsidieaanvragen ingediend. Hiervan gaan vijf projecten subsidie ontvangen, waaronder enkele verlengingsaanvragen van lopende projecten onder het subsidiekader 2012. Zo wordt ‘Duurzame Terugkeer op Maat’ van stichting Maatwerk bij Terugkeer voortgezet, evenals ‘WereldTools op Maat’ van stichting WereldWijd en ‘AVR ERS’ van IOM. Daarnaast zijn twee projecten die eerder vanuit een andere subsidiebron gefinancierd werden, nu onder het subsidiekader vrijwillige terugkeer 2013 ingediend en goedgekeurd. Dit zijn Plan B(etter) een Brug naar Beter van Bridge to Better en ‘Vrijwillige terugkeer met perspectief naar Somalië’ van stichting Dalmar.
Alle betreffende organisaties zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de genomen beslissingen en op korte termijn zullen ook de beschikkingen worden geslagen. Dit houdt in dat op korte termijn diverse projecten van start gaan of een doorstart maken, gericht op duurzame en vrijwillige terugkeer!

Bron: http://www.dienstterugkeerenvertrek.nl/actueel/013/05/subsidie-toegekend-voor-vijf-projecten-in-het-kader-van-vrijwillige-terugkeer.aspx?cp=66&cs=17113

-------------------------- Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator