De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 maart 2011

Brainstormbijeenkomst vreemdelingenrechtoverleg "De rol van de gemeente bij immigratie" op 17 maart

Het thema zal zijn "De rol van de gemeente bij immigratie". Als spreker is uitgenodigd de heer Theo de Bruin van de Gemeente Rotterdam.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
• hoe is PZR nu georganiseerd;
• wat is de routing van de verschillende producten zoals inschrijving GBA nieuwkomers, inschrijving Huwelijksakte (M46).
• hoe zit het nu praktisch met optie/naturalisatie, hoe verloopt bijv. de intake, en hoe zijn de taken met de IND verdeeld.
• Hoe zit het op dit moment met het werk van de Interventieteams/ GBA-controle’s
• wat is de afstemming met de IND/ vreemdelingenpolitie;
• waar loopt PZR tegenop mbt de advocatuur.

De agenda van deze avond ziet er als volgt uit:
- 18.00 Ontvangst spreker gevolgd door lezing, discussie en rondvraag
- 19.30 Eind bijeenkomst

Het is voor advocaten en (overheids)juristen in zeer beperkte mate mogelijk om als introducee aanwezig te zijn. Mocht u dat graag willen geef u dan op middels de reactieknop dan dan kan ik kijken wat ik voor u kan regelen.
Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator