De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 maart 2011

Schorsing van advocaat uit Made door Hof ongedaan gemaakt

De schorsing die de Raad van Discipline Den Bosch op 29 november 2010 oplegde aan advocaat M.B. van den Toorn-Volkers uit Made, is in hoger beroep door het Hof van Discipline vernietigd. Dat laat haar advocaat Willem de Vries van Krans & van Hilten Advocaten in een persbericht weten.

Het persbericht van De Vries luidt als volgt: "Het Hof vindt dat wat de Deken van de Orde van Advocaten Breda (toezichthouder) had aangevoerd, voor zover al aannemelijk gelet op het verweer van mevrouw mr. Van den Toorn, onvoldoende is om te zeggen dat sprake is van een onbehoorlijke praktijkvoering."
"Het Hof uit forse kritiek op het onderzoek van de Deken en diens aanpak van deze kwestie. Het Hof vindt dat nader en beter onderzoek moet plaatsvinden als de Deken van mening zou blijven dat er aanleiding is voor stappen tegen mevrouw mr. Van den Toorn. Mevrouw mr. Van den Toorn beschikt sinds kort weer over haar advocatenpas en mag dus weer als advocaat optreden."

Bron: http://www.advocatie.nl/page?1,4752/Snelnieuws/schorsing_van_advocaat_uit_made_door_hof_gemaakt
Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator