De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 februari 2011

Eisen beloning kennismigranten aangepast | FA Rendement

Werken er in uw onderneming kennismigranten en wilt u van de kennismigrantenregeling gebruik maken, dan moet u rekening houden met de nieuwe beloningseisen. Minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het minimumbrutoloon voor kennismigranten in 2011 begin dit jaar bekend gemaakt.

Het gebruik van de kennismigrantenregeling kan voor uw onderneming een hoop werk schelen. Normaal gesproken moet u namelijk voor werknemers van buiten de Europese Economische Ruimte (EER) en werknemers uit Bulgarije of Roemenië een tewerkstellingsvergunning aanvragen bij het UWV WERKbedrijf. Als uw onderneming gebruik maakt van de kennismigrantenregeling dan is dat niet nodig. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) beoordeelt of uw onderneming van deze regeling gebruik kan maken door te kijken naar het salaris van de werknemer.

Vereisten kennismigrantenregeling
Voor een werknemer van 30 jaar of ouder moet het bruto jaarsalaris in 2011 minstens € 50.619 bedragen om hem als kennismigrant te mogen aanmerken. Voor jongere werknemers is de salariseis dat ze minstens € 37.121 op jaarbasis moeten verdienen. Daarnaast kan uw onderneming als kennismigrant aanmerken de buitenlandse werknemers die in Nederland zijn afgestudeerd, die u uiterlijk een jaar na afstuderen in dienst neemt en die u minstens € 26.605 per jaar aan loon betaalt. Het is niet mogelijk om de kennismigrantenregeling zonder overleg met de IND toe te passen. Op de site van de IND staan formulieren die u hiervoor in moet vullen. Het is belangrijk dat uw onderneming aan de vereisten voldoet, want de IND en de Arbeidsinspectie gaan hier strenger op controleren.


Bron: Eisen beloning kennismigranten aangepast | FA Rendement

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator