De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 februari 2011

Gezocht: Belgische advocaten / juristen vreemdelingenrecht

Voor de groep "Vreemdelingenrecht" op Linkedin ben ik op zoek naar Belgische (Vlaamse of Nederlands lezende Waalse) advocaten vreemdelingenrecht / migratierecht om lid te worden van de groep en dan meer specifiek de subgroep over het Belgische vreemdelingenrecht.

Het komt nog al vaak voor dat inwoners van Nederland in België willen gaan wonen om zo gebruik te maken van het Europese recht om in hun geval gezinshereniging mogelijk te maken.

Om de kennis van de groep op dit gebied uit te breiden maar ook om mensen adressen van gekwalificeerde juristen te bieden om zich tot te kunnen wenden wil ik advocaten / juristen uit België met vakkennis op dit gebied vragen om lid te worden van deze groep op Linkedin.

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator