De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 februari 2011

Vacature Hoormedewerker in TER APEL

De vacature
De hoormedewerker kent afwisselende werkzaamheden namelijk: Het informeren van vreemdelingen over procedures. Het horen van vreemdelingen om inzicht te krijgen in de zaak. Het voorstellen om een onderzoek uit te (laten) voeren. Het concipiëren van een concept verslag over de bevindingen, dit concept verslag laten resumpteren en ondertekenen. Het verstrekken van informatie en advies t.b.v. de zaak (na ruggespraak). Het onderhouden van de noodzakelijke functionele contacten in- en extern. Het verwerken van gegevens in de IND-systemen. Het administratief verwerken van dossiers die op de locatie worden behandeld. Heb jij ervaring op bestuurlijk/juridisch vlak? Neem dan z.s.m. contact met ons op!!

Jouw profiel
Administratief-juridisch medewerker Beleidsmedewerker juridische zaken Beleidsmedewerker juridische zaken overheid Juridisch medewerker
Sociaal-juridische dienstverlening (hbo) Sociaal-juridische dienstverlening (sjd) (hbo)

Het bedrijf
Onze relatie, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, is onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland.

Meer info:
http://www.jobselectie.nl/vacature/20853-vacature-hoormedewerker-in-ter-apel.html

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator